![]() |
Alıntı:
|
tanimiyorum ben , ama on libero ise fahri ona formayi birakmaz bence |
ze roberto cok mantikli olur gelirse |
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar hepiniz yazıyorsunuz Denilson gelsin,Recoba gelsin,Robert gelsin o gelsin bu gelsin bu adamlar geçmişi ile yaşayan adamlar.Ya biz Sergen'i bu yüzden göndermedik mi?Şimdi yarın 33 yaşındaki Denilson'u alıp koysalar biz Sergen'e ihanet etmiş olmayacak mıyız?Ayrıca Serhat Akın transferide imkansız.Çünkü Serhat sakat ve daha 6 ay oynayamıyor.Lütfen olacak isimleri söyleyelim. |
evet adam resmen serefsiz ribery gibi olcakmis olm Ribery kim adam milli takimda oynuyor diye simdi dünya starimi oldu. allah allah adami zaten begenmiyorum riberyiyi :D |
Ben anlamadım bu işi.Le Mans maçından önce herkes Robert gönderildi dedi, sonra maç sonrası röportajında Tigana yok öyle birşey dedi.Robert ile sadece antreman için anlaştık maç için anlaşmamıştık o yüzden maç kadrosunda yoktu dedi.Ertesi gün Robert kandırıldım diyor.Ama inşallah Robert gitmiştir.Beşiktaş'ın böyle bir riske tahammülü olamazdı. |
Hakan Balta ön libero değil arkadaşlar.Sol bek ve stoper oynayabiliyor.Aynı zamanda orta saha'nın solunda oynuyor.Bence şu an A Milli Takım için sol kanattaki en büyük alternatiflerden biri. |
Gilberto'yu da İ.Üzülmez ile kıyasladınız ya helal olsun valla.Adamın Japonya maçındaki oyununu hatırlayın bari.1 gol de atmıştı.Ofansif özelliği yok diyorsunuz ama geçen sene Bundesliga da 7 golü var... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:14 . |