![]() |
Serhatı istemiyorum adının bile anılmaması gerekir |
ROBERT İSPANYA'DA!.. 10f_write_month(7) Temmuz 2006 17:45http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0710174548.jpg Galatasaray'ın geçtiğimiz ay eşi ile birlikte İstanbul'a getirdiği, ardından Beşiktaş'ta Teknik Direktör Tigana'nın isteği ile Fransa kampına katılan Fransız yıldız Laurent Robert, İspanya Ligi'nden bir takımla anlaştı.. Robert'in bu sezon İspanya birinci ligi La Liga'ya yükselen Levante takımının daveti üzerine bu ülkeye gittiği ve Levante ile iki yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.. MARATON.COM.TR ÖZEL robert seceneği kalmadı artık. |
bence de pineda ya da denilson alınmalı. özellikle denilson süper olur... |
sorin-pineda veya gilberto dan birisi olacaktır bunlarda olmazsa yönetim juva milan da oynayan futbolculardan birisini kelepir olarak kapatmaya bakacaktır |
Alıntı:
|
Marsilya'dan Taiwo... |
Alıntı:
|
rica ediorm denilsonu alın:) |
Alıntı:
|
Denilson hala boşta ve yetkisi benim bağlı bulunduğum şirkettedir,daha önce başka bir arkadaşım yetkisini elinde bulunduruyordu hem GS hemde BJK'ye önerdi ancak iki klüpte istemedi.Şuan Katar veya Dubai tam bilmiyorum ama Denilson'a bu ülke liglerinden 1 teklif var ve 5 milyone euro ödemeye hazırlar.Ancak Denilson'un şuan paraya ihtiyacı yok ve kararsız,oraya giderse biter,tekrar kendini kanıtlamak istiyor ve Türkiye'ye gelmeye hazır,BJK istesin 2 gün içinde bu iş olur ama istemiyor... |
Türkiye`de Saat: 05:43 . |