![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok yaşlı be abi yani kariyeri nasıl tanımıyorum ama yani ben istemiyorum şahsen |
yaşlı ve adı sanı duyulmamış bir adam robert bile daha iyiydi be istemem kalsın |
Alıntı:
|
Denilson gelsin valla coşar bu takım |
Sorin Pahali Geldi Deniliyor??? Beşiktaş'ta Sorin için sponsor aranıyor. "Sorin'in Türkiye satış hakları bizde. Beşiktaş isterse ona siyah-beyazlı formayı giydiririz" diyen Divan Kurulu Üyesi Ali Rıza Dizdar, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Demirören ile biraraya geldi. Başkan'ın "Maliyeti nedir?" sorusuna Dizdar, "Kulübü Villarreal 6 milyon euro, futbolcu da yıllık 2.5 milyon euro istiyor" deyince Demirören'in, "Bu kadar para çok. Sponsor bulamazsak, Sorin'i alamayız" yanıtını verdiği öğrenildi. |
ya denilson gelmeli. adamın öldüğü falan yoq. sadece göz önünde değil. fransa liginde de iyi oynadı. youtube.com dan videolarına bakın isterseniz. adam hala sihirbiz gibi. bence gelsin süper olur. gençlerin ayaklarının titrediği anda takımı ayağa kaldırabilecek bi isim.... |
Ya 2 senedir top oynamayan adamın ne işi var Beşiktaş'ta?Artık isimiyle transfer yapmayı bırakalım.İşte Ailton,Juanfran...Zaten Denilson'un alınacağını sanmıyorum.Bordeaux'da o kadar müthiş oynasaydı Brezilya Milli Takımı'na alınırdı. |
ben acikcasi birazda bizleri costurabilecek birini istiyorum. yani tamam takim oyunu onemli ama 11 kisilik kadronun 11 inide boyle adamlarla dolduralim demiyorum ki. 1 tanede ust sinif futbolcu olsun calim atsin bacak arasi atsin oleee cekelim yaa. stada gelip boru gibi mac izlemekten biktim. sergen bile ayagina top alinca heyecanlaniyorum dusunun yani birde denilson topu ayagina alinca 30 bin seyirci ayaga kalkar yaa. umit ozati denilsonun madara ettigini dusunun. zevke bakin beee. ben istiyorum acikcasi. sadece mac boyunca yapacagi 1-2 hareket bile olsa istiyorum. |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |