![]() |
arkadaslar yapmayin lutfen denilson diyoruz...bence kalitesi tartisilmaz bir yildiz...eminim cok faydali olacaktir...bu sene bordouex un ikinci olmasinda cok payi var bu adamin...ben sahsen guveniyorum bu adama...ucurur bizim sol kanadi... |
baba ben internet sitelerine girdim(skyturk) eziklere gittiğini yazıyo!!!! |
sanimiyorum ezikler galiba öbür sene yabanci takimla cikacaklar maclara |
gerçekten diyecek yok şaahne topçu ama bizde bu mevki de iki tane iyi topçumuz var bunun kadar iyi olmassa da.M sedef İ üzülmez bunlar ne olacak.Bimiyorum ama tigana mantığına uymuyor |
Alıntı:
|
Rüzgar gibi geldi ve gitdi Denilson,Balooon Haber!!! Siradaki,muahahah!!!:D |
Alıntı:
|
eğer alırlarsa dünya çapında bir yıldıza sahip olmuş oluruz daha 29 yaşında 4-5 sene oynarrr şimdi tam verimli çağııı...denilson lazımm bizeee münch den sonra sol kanattan adam gibi orta kesen biri yoktu bunu denilson giderirrrr ve seyirciyi biraz olsun keyiflendirir...başkan söz sende hadi başkanımmmm güvenimiz tam sana... |
walla bende şimdi girdim skytur ün sitesine ama denilson la ilgili en ufak bi haber göremedim:) kolpa çıktı heralde...neyse tigana bilir işini..bize daha çok sağlam bir defans oyuncusu şart aslında.. |
beyler ortaya atılan isimlerden bitek delgado gelcek yönetim 2 dünya yıldızıyla anlaşmak üzere bunlar menejerlerin önermesi her önerilende gelio zaten basına göre 2 yıldız bitmek üzere biri govou hatta dieri de sol forvete büyük isim bobo işi bu yüzden uzuo |
Türkiye`de Saat: 11:02 . |