![]() |
????wiltord yada cisse???? bu takımın bu kadar genç futbolcuyla başarıyı yakalaması sadece şans sonucu olur çok genç ve tecrübesizler...beşiktaşımız için 5 futbolcu alsak avrupayı bile sallarız...hamit altıntop,mehmet topuz,denilson,delgado,(cisse veya wiltord) bu 5 i yeterrr...daha da almayın |
Alıntı:
bunlarin ikiside gelmez ya etmeyin koskoca carew bile geldi geri gitti ise yarayan oyuncu alalim lütfen |
daha mehmet topuzu alamıyoz 5 ini birden almamız hayal olur helede bu yönetim başımızdayken delgadoyu alabilsek bile çok şanslı sayacam kendimizi... |
Bİzİm YÖnetİmİmİzİn Akillanacagi Yok....bİz MaÇlardan AĞlayarak Eve Gİtmeye AliŞtik Nede Olsa.... |
Bİzİm YÖnetİmİmİzİn Akillanacagi Yok....bİz MaÇlardan AĞlayarak Eve Gİtmeye AliŞtik Nede Olsa.... |
Alıntı:
süper dedin ya kardes helal sana bak sen gör baska takim kapacak o oyuncuyuda ya bak bah buraya yaziyorum alamazlar bu oyuncuyu bunlar |
arkadaşlar beşiktaş onu alamaz bunu alamaz bence yanlış duşunuyosunuz biraz umutlu olun lutfentakıma böyle moral veremeyizki kıralını alırız işallah |
Alıntı:
kardes bizde diyoruz ya bu yönetim ezik oyuncudan baska oyuncu almiyor biz sanki istemiyormuyuz ama adamlar hala eziklerin pesinden serhat ve bilal fenerin genc oyuncusnun bunlarin hepsi komik ya biz delgadoyu istiyoruz |
wiltord lyon la 2 senelik anlaşma imzaladı cisse de pahalı geldi yönetime not olsun diye ekliim dedim |
Ucuz Olsa Bile Alamazlar Ya Adam Senelik Nekadar Para Ister |
ya arkadaşlar kusura bakmayında biraz rüya görüyoruz. cisse felan gelirmi allah aşkına adam dünya kupasında oynuyacak ondan sonra 30 milyon bilmem anlatabildimmi |
forvete futbolcu lazim degil arkadaslar..kalan yabaci hakkini orta sahada kullanmamiz lazim |
millet transferler bence bitmiş durumda bi yabancı göndercekler yarındası yeni transfere imza attırıcaklar.(çokmu iyimserim acaba) :) |
Bu Yönetimle Bişey Olmaz Pinti Adamlar Ceplerinde Akrep Mi Vardir Nedir |
wiltord gelmez cunku sozlesmesini uzatti,ben sahsen cisse nin gelmesini istemiyorum cunku cok problemli bi oyuncu gelirse cok yakar bizi |
Alıntı:
Bu adamlari bizim yönetim bes senede topliyamaz. |
bence delgado we ııı bır yapancı bızı seneye ucurur! |
delgado süper transfer olur ama bitiremiyorlar beceriksizler ya |
ah 1 sene şampiyon olsak gelecek sezon cisse alınabilir çkü şampiyon olduktan sonra hem şampiyonlar ligindesin hemde iyi parlar azanıyorsun tek takviye yaparsın oda gider cisseyi alırsın iş biter ! |
drogba kiralık gelsin onada razıyız |
vallahi, cisse sanki anelka gibime geliyor, sorunlu yani...zaten sorunsuz olsa türkiyede isi ne? Ki sorunlu olmasina ragmen alamiyoruz, bilmem anlatabildimmi... ulen tüpcü, istifada edecegin yok ha:-) |
Alıntı:
|
ya madem o kadr imkan var alsınlar da taraftarlar delirsin hem artık tribunleri dolduracak futbolcu lazım bana kalsa delgado gilberto bide cisse olsa offffffff çok zor ama delgado neden olmasın? |
Yau, yönetim alsinda biz utanalim, helal olsun diyelim...maclarda, arkadas arasinda utancagimiza dedigimizden utanalim, ama nerdeee... |
ne viltordu ne cissesi delgado ve mavubayı alsınlar yter bi iş yapacagı yok bu yonetmin''' |
Türkiye`de Saat: 19:01 . |