![]() |
Murat Ocak sol bek ihtiyacına cevap verebilecek tek oyuncu gibi.transfer edilirse 2.lig den gelse bile macera olmaz adam yanılmıyorsam 25 yaşında ve tam anlamıyla bir sol bek.Milli takımdaki performansı hiç de fena değil.iyi bir sistem futbolcusu olabilir.Ergün ün genç haline benzetiyorum.Yalnız trabzonspor ciddi olarak ilgileniyormuş Nuri Albayrak'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile olan geçmişteki güçlü bağları sebebiyle.heyacan ve sansasyon yaratmayacak ucuz maliyetli takıma katkı verebilecek bir oyuncu umarım biz alabiliriz |
Ben Maclarina Baktimda Yere Bakarak Oynuyor Besiktasda O Oyuncu Tipinde Oyuncu Fazla GÖnderdigimiz Oyuncular Bile Daha Iyi Yani Birakin Trabzon Alsin ;) Besiktasa BÖyle Oyuncular Lazim Degil Arkadaslar |
nerden bu kadar emin opluyosun kardeş |
Alıntı:
kardes fatih terim bunu hep yapiyor aliskanlik oldu zamaninda vedati da yapti oda galatasaraya transfer olduydu ikinci ligden yani anliyacagin terim birseyler yapmaya calisiyor ;) |
benim seyrettiğim maçlarda bir filmini göremedim adını bile 3-4 kez duydum valla maçlarda..karar veremedim bu adam hakkında... |
ben fmden bi adam bakiom hemen sölüom size :) |
milli takıma tesadüfen gelmediği belli ama izlensin abi iki milli maçta izlendi diye almasınlar hemen.zaten bir sürü adam var takımda. |
her önüne geleni alma devrini kapatmamız lazım... |
mehmet sedeften iyi mi yani? istanbulda oynayıp da 25 yaşına kadar keşfedilmemiş yetenek bana pek olası gelmiyor |
ben estonya maçını izledim ama beğenmedim. golde zaten onun savunduğu kanattan geldi. bence trabzona gitsin. |
Türkiye`de Saat: 19:45 . |