![]() |
Beşiktaşta Para Krizi!!! Perde arkası... Beşiktaş'ta para krizi ;;; Beşiktaş Yönetim Krulu'nda yaşanan para krizi nedeniyle Delgado ve diğer yabancı oyuncu tranfserleri ertelendi. Yönetim Kurulu, Delgado'nun peşin para istemesi üzerine nakit para arayışına girdi. Uzun süreden bu yana maddi kriz yaşan Yönetim Kurulu, bir bankadan 10 milyon dolar kredi çekmek için harekete geçti. Bazı bankaların krediyi vermemesi üzerine yöneticiler büyük sıkıntı yaşadı. Beşiktaş camiasının önde gelen bir ismi kredinin bulunması için büyük çaba harcadı ve krediye dün onay çıktı. 10 milyonluk kredinin en geç Pazartesi günü kulübün kasasına girmesi bekleniyor. yönetiem bu para gelir gelmez yabancı transfer çalışmalarına hız verecek. kaynak:kartalhaber.com arkadaşlar kartalhaber.com a ne kadar güvenilir bilmem ama benim kafam takıldı doğrusu bu habere... |
artık inandımki bu yonetim bitmiş lutfen biraz evvel bıraksınlar bu işi klubu borc batagına surukuluyorlar bole transferler olmaz adamlar fatih tekke,gravesen,yıldıray,crespoyu istiyo sen hala 1 aydır bi delgadoyu alamadın bole bişi yok yaa bıraksınlar bu işi |
atiyorlar ya yok pazartesi para kasadaymis . arti ibrahim akin icin de bugun son dakka gelismesi olarak verdiler ne oldu haber yalan ibo 3 yillik imza atyior saliya |
biraz fason bir haber olmuş.demirören başkanın parası pulu yerinde hiçbir bankanın kapısından sürünmez.gerekte duymaz.çünkü klübü kendine borçlu yapmak her zaman o anki başkan için iyi birşeydir.seçime güçlü bir başkan adayı olarak girer, ikincisi seçilemezsede çok iyi muhalefet yapar.gelirlere temlik koydurur,haciz felan ne bilim işte.neyse bunları tartışmak için artık geç kalındı.artık önümüzdeki sene şampiyonluk olmazsa bu konuları çok çok tartışcaz zaten :(. |
Alıntı:
arkadasim nasil imza atiracaksin aciklarmisn pancunun ailtonun juan bonservisi bizde nereye imza atiriyoru onlar kiralik gitmeden birsey olmaz |
bu yonetimden bısey olmaz |
para krizindeki yönetime bak 1 milyon dollar veriyor serdara anlayin para problemi yok |
Alıntı:
|
geçen senede ailtonla kleberson aniden gelmedi mi? bu yönetim büyük transfer seviyor ama sağ gösterip sol vurmayı da seviyor carewi bosqueyi unutmamak lazım bi de delgadoyu alamasalarda mutlaka yerine adam hazırlanmıştır yoksa yönetimde fahriyile burakla serdarla ortasahanın kurulamayacağını biliyordur.......mu acaba? |
yok be böle bişey gene sıkıolarrrrr |
Insallah dedikleri gibi iyi yabanci transferi yaparlar da bu para da güme gitmez. |
para krizi nin oldugunu bende cok inanmıyorum ancaak,bu yönetimin cokda işbitirici olduguna inanmıyorum,sırf fenere kızıp işimize yaramayacak adamlara yönelip öfkeyle kalkan zararla oturur gibi en bilinen bir tecrübeden yoksun hareket edebilirler.. |
Besiktas sen bizim herseyimizsin! Simdi destek zamani |
delgadoyu alamayan adam nasıl Cisse ,wıltord gibiyıldızları getırecek sasıyorum.sen dalgadoya 3 mılyon veremıyosan hiç bosuna gitme isviçrelere yazık ucak para bıletlerine yazık oraya gidip tatıl yapıyosunuz .kulümün serdar bilgili doneminde 15 mılyon dolar borcu vardı.sözümüz sana baskan sizde ısterse 100 mılyon dolar para olsun siz gene bu takıma eski fb.gs. getirirsin bu işi bılmıyosunuz bare tıganaya engel olmayın.kalkıp wigandan robertsi alıyosunuz tıganadan habersiz iş yapıyorsunuz.cordoba yaslı dıyosunuz gonderelim 32 yasında diyosunuz yerıne 33 yasındaki renje getiriyosunuz yazıklar olsun istifa baskan |
Alıntı:
|
hergün başka bişey buluyorlar her söylenene inanmayalaım.. |
ya varya yeri geldimi hepimiz destek olalım diyoruz camiada birlik olması için sürekli destek verelim diyoruz ama en ufak bi kıvılcımda bile bazen hiç bişey bilmeden eleştiriyoruz kardeşim beşiktaşın borcunun olduğu bilinmeyen bişey deyilki zaten hepimiz biliyoz kulübün borçlu olduğunu yani bi internet sitesin de böle bi haber var diye hepimiz çıkmışız yok şöle yok böle ya biraz sabır daha sezon başlamadı yahu daha trasnferler bile tam olarak bitmedi neyin eleştirisi bu anamadım. |
kim diyo para yok diye ner kadar cok seviyolar beşiktaşı kötulemeyi gs nasıl şanpiyon oldu paraylamı uyanın ya |
Arkadaşlar Kartal Haber Com Haberlerinin Yarisindan Fazlasi Yalan Cikiyor Beklemekte Fayda Var.serdara 1 Milyon Dolar Veren Yönetim Nasil Oluyorda Nakit Sikintisina Düşer.demirören Nakitte Sikinti Oldumu Aninda Halleder. |
bikere tömere vereceğimiz paradan kar ettik bence artık yabancı futbolcuyu daha rahat alıcaz |
Bu YÖnetimde Para Nerde Gezer Ya |
yalan haber 1! |
beklidoum böle bişi ben ztn.. offfffffffffffffffffffff oynarız artk nobreyle biz :( |
KartalHaberden Asparagas Böyle Bir Haberin Doğruluğu Mümkün mü Yahu :) Jason Roberts İçin 2 Milyon Pound Teklif Eden Yönetim Burak Yılmaz 1.7 Milyon Dolara Alan Yönetim Delgadonun Bonservisine 2.7 Milyon Euro Vericekte Futbolcuya mı Para Veremiyecek Güldürmesinler İnsanları :)) |
ben bu habere inanmıyorum! Bu biraz sallamasyon habere benziyorrrrr |
ne para be |
Bencede tamamen asılsız haberdir yazacak haber bulamaıyolar böyle yazılar cıkartıyolar... |
ister yalan olsun ister doğru ben bu yönetimi istemiyorum.....bu kadar beceriksiz bir yönetim daha önce görülmedi...... |
yonetim istifa |
Zaten her sey ligin ilk yarisinda belli olucak bence. Eger ilk yarida basarili olamassak kesin istifa ederler diye düsünüyorum. |
yildirim Demirören:beşiktaş'ta Hiç Bir Zaman Para Problemi Olmaz. |
asparagas haber... hayatta öle bişi olcagna inanmam... para çoook bizde |
Alıntı:
para çok mu? hisse satışından gelecek 22milyon la transfer düşünülüyo. delgado ve dallama takımı 1.2 milyon eurodan başlayan bonservis bedelini ne ara 6 milyon euroya çıkardılar ben anlamadım! şimdi 3 milyon verelim alalım diyen arkadaşları görüyorum forumlarda. O milyonlar nasıl kazanılıyo hesaplayanınız varmı arkadaşlar? neyse 3 milyon euro verip alırsak artık ben bile sevinicem. nede olsa 6 milyon eurodan düştüler dimi:cool: |
arkadaşilar bu haberleri getirmeyin ne anlıyosunuz bundan cözemiyorum ben gs paraylamışanpiyon oldu |
Şu ezik medyasının gazına gelmemeyi ne zaman öğreneceksiniz çok merak ediyorum arkadaşlar. |
adu ben ogrendim ama bakıorum aramızda hala ogrenemeyen arkadaslarımız war :) |
Beşiktaş'ta para krizi Beşiktaş Yönetim Krulu'nda yaşanan para krizi nedeniyle Delgado ve diğer yabancı oyuncu tranfserleri ertelendi. Yönetim Kurulu, Delgado'nun peşin para istemesi üzerine nakit para arayışına girdi. Uzun süreden bu yana maddi kriz yaşan Yönetim Kurulu, bir bankadan 10 milyon dolar kredi çekmek için harekete geçti. Bazı bankaların krediyi vermemesi üzerine yöneticiler büyük sıkıntı yaşadı. Beşiktaş camiasının önde gelen bir ismi kredinin bulunması için büyük çaba harcadı ve krediye dün onay çıktı. 10 milyonluk kredinin en geç Pazartesi günü kulübün kasasına girmesi bekleniyor. yönetiem bu para gelir gelmez yabancı transfer çalışmalarına hız verecek. |
emre kardeşim bu haberlerin beşiktaşımıza faydası yok gs paraylamı şanpiyon oldu |
|
Türkiye`de Saat: 19:16 . |