![]() |
besiktasım bu sene cosacak serdar kurtulus gelecek vadet eden bi futbolcu tigana kesin alınmasını istemiş,daha 19 yasında pırlanta gibi cocuk tigana bunları adam edecek gibi takımın yas ortalaması 24'e düstü bu gencecik gokhanlar gencecik buraklar biz bu genclerse yola cıkarsak ucarız,. sergen kleberson,delgado.bobo takımda gorürsek inanın bizi kimse tutamaz, bu takım cok kosucak buna inanın ama once destek tam destek |
tamam gencler iyi hos da, sade bu ligi düsünmiyelim bence, artik UEFAdada bir yerlere gelme vakti geldi. Tecrübeli Futbolcular lazim avrupada. Yoksa genclere bi sözümüz yok mesela ben Buraki cok beyendim. |
genç ileri yönelik transferler çok iyi ama biz kısa zamanda başarılar istiyoruz onun için tecrübeli takım içinde ağabeylik yapacak orta sahada beyin olacak bi 10 numaraya ihtiyacımız var bu gerçekleşmeli. takıma tecrübeli ve çabuk uyum sağlayacak oyuncular alınmalı |
işallah kardeşim dediklerin doğru çıkarda gelecek 10 yılımızı teminat altına alabiliriz..ama mutlaka seneye şampiyon olmalıyız ezzikleri 100. yıllarında mutlaka rezil kepaze etmeliyiz....off off... |
inşallah dediğin gibi olur... |
aynen katılıyorum dogu söyluyo arkadaş |
ben ümitliyim birazdaha sabredelim |
ya görünen o ki günü birlik bir kadro kurulmuyo.iyi birşey aslında yani beşiktaş geleceğini satın alıyo.tigananın hocalığını daha göremedik ama ileri görüşlü olduğu kesin... |
bence beşiktaş türkiyenin neresinde gelecek vaad eden futbolcu varsa hepsini bünyesine kattı ve biz bu adamlarla en az 10 sene devam ederiz gibime geliyo çünküm tigana boş adam almıyo takıma burak,g.güleç,s.kurtuluş,g.zan,i.akın,fahri, ve altyapıdan iki üç adamla biz bu 10 senenin takımını kurmak için büyük hamle yaptık bizdeki bu gençler türkiyede inanın kimsede yok ...inşallah bi sakatlık yaşamaz lar |
sabrederizde artık bi yerlere gelelim taraftarları delirticek oyuncu alınsa... |
Türkiye`de Saat: 21:20 . |