![]() |
Cenk Akyol Beşiktaş yolunda Beşiktaş basketbol Takımı transferde yılın bombasını patlatıyor Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Efes Pilsen'le yollarını ayıran milli basketbolcu Cenk Akyol'la her konuda anlaştı. Yıldız oyuncu çok büyük bir aksilik olmazsa iki gün içinde Beşiktaş'a imza atacak. Basketboladan sorumlu yönetici Şeref Yalçın yaptığı açıklamada, "Bu sezon şampiyonluk için her türlü fedekarlığı yapıyoruz. Cenk, her takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir yıldız. Bu oyuncu çok büyük bir aksilik olmazsa bir veya iki gün içinde kulübümüze imza atacak. Bu transferle gücümüze güç katacağız" dedi. |
gelse süper olur valla apadaka,zafer,cenk süper 3 lü olurlar demi!!! |
hadi hayırlısı inşallah gelirde görürüs şu şampiyonluğu |
arkadaşım zafer kim çıkaramadım bence cenkin gelmesini istiyorum ayrıca 5 numarada şart buraya en uygun isim tanako beard niceviç ve kayaya alternatif oyuncu lazım |
dün de zafer demiştin,Kaya olacak:) |
bir transfer daha lazım diye düşünürken cenk akyol un imza atacağı haberini öğrendim. müthiş oldu müthiş... |
Cenk geleceği parlak iyi bir oyuncu ancak bende @kartalti arkadaşımıza katılıyorum mutlaka 5 numara bi oyuncuya ihtiyacımız var!!! |
Var ya .. in$ sampiyon oLuruz.. |
Hayırlısı olsun, ben tanımıyorum adamı. |
inşallah iyi olur |
Türkiye`de Saat: 03:36 . |