![]() |
Corinthias BOBO´YU kiralamıyor Corinthias kiralamıyor http://www.fotomac.com.tr/2006/06/02...9A530DBAFb.jpg Beşiktaş'ın Bobo için yaptığı kiralama teklifine olumsuz yanıt geldi. Corinthias, "Bobo geleceği parlak bir oyuncu. Sizin bonservisi önerdiğiniz 1.5 milyon dolar, bizim düşündüğümüzün yarısı. Geçen yıl kiraladık ama bu sene satmayı düşünüyoruz" diyerek siyah-beyazlıları reddetti. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bizde vazgeçeriz çok mu zor yani bence 4-5 milyon euro verlse çok daha kaliteli bir yabancı transfer edilir! |
Alıntı:
YÜZDE YÜZ KALMALI SON MACLARDA KENDI BASINA ALDI MACLARI BENCE BESIKTAS COK HATTA YAPMIS OLUR BU OYUNCUYU GÖNDERIRSE |
bu corint. de fazla oldu ama verecekseniz verin kardeşim bobo yu adamda bizi istiyor.... |
Ya Adiler Önceden Bu Oyuncunun Degeri Sanki Bukadardi Bizim Sayemizde Degeri Cikti Ya |
Alıp en azından 1-2 sene oynatıp 10-15 milyon dolar a satarsak ii olur.. Yönetiminde iyi bir iş yaptığını görürüz!! |
Alıntı:
INSALLAH ANLASIRLAR |
10-15 sanmam da ucuza alınıp kiralanması lazim 1 seneliğine Türkiye'de bir takıma. herhalde Tigana bunu düşünüyordur :/ |
arkadaşlar boboya fazla para vermeye gerek yok |
nobre ye verdikleri parayı bence bobo ya verseler daha iyi olurdu. ama olan oldu bence bu saatten sonra bobo ya yüksek bedelli bonservisi yüzünden para vermeye gerek yok. |
dostum ben bu FOTOMAÇ'IN H İ Ç B İ R H A B E R İ N E İ N A N M I Y O R U M!!!!! |
Ya Manset Bulmak Icin Elinden Gelenleri Yapiyorlar Dedigim Gibi Madya Sapitti Hemde Fenerli Yarisi Serefsizlerin |
BEnce bu saatten sonra boboya gerek yok nobreyi almışız zaten ilerde 20 milyon edecek futbolcu ilk olarak bize gelirmiydi bilmem o futbolcu 16 yaşında belli olur ben yıllar önce ronaldinyuyu ntv de izlediğimde inşallah buyuk futbolcu olucam ronaldoyu örnek alıyorum demişti. şimdi sonuç ortada...bi kere öyle bir futbolcunun ufku çok geniş olmalı... bobo da o yok birkere bence... |
bilmeiyecegim ama türkiyede kalirsa bence kendisini gösterir insallahda kalir benim gönlümden gecen bu |
bobo 2. lige gitsin Bobo gibi futbolcu Türkiye 2. liginde 50 tane var. bırakın bobo'yu mobo'yu , Beşiktaş'a bobo gibi 3. sınıf futbolcu lazım değil, bize daha iyileri layık, büyük düşünmemiz lazım arkadaşlar, Yönetiminde bobo yu alacağını sanmıyorum, daha iyi bir yıldız arıyorlar. |
bence ne nobre nede bobo 4-5 milyon euro etmez. 4-5 milyona bu admlar alınırsa para sokağa atılır... bobo iyi topçu lafım yok ama 4-5 milyon euro ona vermek delilik olur! ki ayrıca bobo öyle çok piyasası olan bir futbolcuda değil! bence corinthias fiat yükseltmeye çalışıyor. Bizden başka kim o kadar bedel verip kiralar boboyu soruyom size! |
valla ben bıle sahsen bobo konusunda karasızım seneye daha tecrubelı kalıtelı yabancı ısterım takımda gormek ama bobo bıde yıldızı parlarsa o zaman da ahlar vah lar yakınmakda var burada top yonetımde verecekler kararlarını artık |
en gzüeli bence bobo tam bir kazma ve eğer bu sene takımda kalırsa bu takımdan hiç bişi olmazz...onun yerine wiltord gibi kaliteli bir adam getirmek şart kaç senedir forvette sıkıntı çekiyoruzz... |
Bence bizim daha iyi transferler yapmamiz lazim. Boboya o kadar para vericegimize daha iyi adamlar alabiliriz. Zaten takim forvet doldu, artik defansa adam alsinlar. |
Bunlar da işi baya bi yokusa sürdüler heralde Bobo gönderilceke alınsa simdiye coktan alınmıstı.. |
ne dedim azıccık söz dinleyin |
keske makul bi fiyata alınıp g.antepe bursaya fln 2 yıl kiralansa ilerde ii olcak bi adam bnce |
Denizde kum,brezilyada Bobo gibi oyuncu cok var.Gec onu,hem stil olarak nobre ile pek fark yok.Bize baska tarz forvet lazim!! |
bobo ii adam olabilir ama artk dunya starı gerekli o yuzden robertsıda istemiormm ahhh carewle nobre ne güzel olurdu yaaaa |
Türkiye`de Saat: 05:14 . |