![]() |
Mavuba gelirse Kleberson 2 kanattan birinde rahat oynar ama daha cok sag kanat oynar diğer kanatada kim gelir mechul..:D |
ben iyi bir kanat oyunucusu göremiyom maalesef türkiyede ne İbrahim akın nede mevcut olan türkiyedeki topçulardan bence Bizde oynayabilcek çapta bir adam göremiyorum. benim kafamdaki kanat oyuncusu sağ kanat lopez re karte. sol kanat içinde rotten isterim.... |
SaĞ Kanatta Romedal MÜkemmel Olur Sol Tarafada Denİlson Derİm De BaŞka BİŞey Demem Valla |
abicim serdarı niye aldılar.sağ kanada çözü olsun diye.bence yine yabancı kanat oyuncusu olmıcak bu senede... |
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta Son dakika... Beşiktaş, Bursasporlu Serdar'ı renklerine kattı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 teknik direktör Tigana'nın kardoda görmek istediği Serdar karşılışığında Beşiktaş, Bursaspor'a Sinan Kaloğlu, Eser Yağmur'un yanısıra 1 milyon dolar ödeyecek. Serdar'ın, Beşiktaş'tan başka bir takıma transferi gerçekleştiğinde ise Beşiktaş, Bursaspor'a bonservis bedelinin yüzde 25'ini verecek. Gelişmeler kartalhaber.com'da. |
Solda İ.akin SaĞa İyİ Bİr Yabanci Gelmezse Serdar Yada A.gÜneŞ... |
Valla Nobre gibi bir adama doğru düzgün orta yapabilecek kabileyetli futbolculara ihtiyaç var. Kanatlara futbolcu alınmayacaksa bile kanatta oynayacak eski oyunculara kamp boyunca orta yapmayı öğretmeleri lazım Nobre ancak ozaman faydalı olur bize |
Sağda Govou,solda İbrahim Akın |
ya bu aldığımz serdar bek değil mi ya sağ tarafın kaderi heralde hep beklerle kanat yapmaya çalışıyoz orada böle bi şe düşünülüyosa riskli valla şöle adam gibi bi yabancı almak varken ne diye yeni yeni icatlara giriyilar ki Tigana yı kullanarak govou yu alsınlar işte |
bnce bu yıl kleberson sag kanat agırlıklı oynucakk bikac röportajında orda rahatım demişti.sol kanada yabancı alınması lazım türkiyeden sol kanat cıkmıoo gilberto,denilsondan biri alınmalı munchten beri kanattan doru duzgun orta gelip kafayla gol atamıorz yaaaa |
Türkiye`de Saat: 05:36 . |