![]() |
runje i.toraman___g.zan___baki mercimek___mehmet sedef kleberson___delgado___ibrahim akın___kıly gonzales bobo_____gokhan gulec |
ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ seni sevmeyen fenerli olsun be |
runje i.toraman g.zan koray kleberson delgado gilberto fahri nobre g.güleç bobo |
Ulan Biraz Gerçekçi Olun Be Cisseymiş Baros Muş Delgado Ya Razi Olun Oda Gelirse Tabii |
Alıntı:
|
çok şey hayal ettik ama türkiyede bu kadroyu kuracak takım yok kabullenin artık. |
poyraz 7 yabancı yapmışsın hükmen malup oettin bizi :D |
------------------------runje---------------------- Serdar------toroman--------zan------------m.sedef Yada Ben -----------------------fahri----------------------- Tandoğan----------------------------------------i.akin -------------------------kleberson------------ ---------------------------delgado------------------ ----------------------m.f.n.(g.güleç) 4-1-3-1-1 |
-------------------------RUNJE------------------------- I.toraman---- Koray -----ibrahim üzülmez serdar kurtuluş ------fahri tatan-------kleberson------- ibrahim akin -------- delgado------Burak yılmaz--- -----------gulec yedekler; murat şahin ali tandoğan ali güneş baki mercimek caner erkin mehmet sedef Gökhan zan Nobre Bobo beşiktaşımıza bu kadroyu kurması halinde başarılı olacağına emin olarak sesleniyorum EN BÜYÜK SENSİN BEŞİKTAŞ IM BENİM |
simdiden bir sey yazmak hayelden öteye gitmez hele biraz daha bekleyelim. |
Türkiye`de Saat: 07:15 . |