![]() |
Cisseyle Ilhan Mansiz gelsin baska bi sey istemiyom:) |
Alıntı:
|
wiltord cisse |
---------------Frey---------------- Geremi---İ.toroman-G.zan--Hayrettin --M.topuz-----Mavuba-----İ.Akın-- -----------Kleberson-------------- ------Cisse(wiltord)--G.GÜleç yedekler:Ramazan-Koray-Sergen-M.sedef-mehmet batdal-Burak-Bilal Kısa |
Alıntı:
|
frey geremi----i.toraman---g.zan-----m.sedef mavouba m.topuz kleberson downing tevez g.güleç |
Alıntı:
|
yok ya böyle 7 yabancı eder neyse yaparsın sen bişiler.. |
Kaleciler :ramazan,volkan,serdar(paf) Defans: I.toraman,g.zan,koray,m.sedef-a.güneş,emre(paf),m.doğan,... O.saha : Kleberson,sergen,bülent Bölükbaşi,i.akin-fahri,aydin(paf),kenan (paf),... Forvet: G.güleç,wiltord-bobo,f.tekke, |
----------------------------frey----------------------------- geremi-----------toraman-----------g.zan-------------m.fathi tandoğan--------sergen------------kleberson----------wiltord -------------------cisse---------------zalayeta-------------- YEDEKLER:Ramazan,Özden,Güleç,Batdal,Burak,İ.Akın,K oray,F.Çökmüş,Fahri,Mercimek,Topal,Caner,Sedef,Kir az,Kurtuluş Ve Egemen olur.Zaten nerdeyse hepsiyle anlaşmışlar Liverpool klubünün forum sitesinde Cissé rapörtajını okudum doğruysa Cissé demiş ki Türkiyeden teklif aldım ama bu klup ne fb ne gs ne de ts o klubün teknik direktörü fransız zaten ben sezon ortasında o kluble anlaşmıştım ama klubün bonservisime 20 milyon euro istemiş olmamıştı şimdi klup başkanından ve Benitezden duyduğuma göre 10 milyon euroya anlaşmışlar sanırım yerime Berbatov'u alcaklar demiş öbürlerinide azıcık takip eden arkadaşlar biliyodur. |
Türkiye`de Saat: 03:15 . |