![]() |
-----------------runje------------------ i.toraman--------g.zan---------???????? m.topuz--------------------------kapo ---------fahri---------koray---------- ---delgado-----------kleberson------ ------------nobre----------------- |
---------------Runje--------------- İbrahim Toroman----Gökhan Zan -----Stam----------Koray Tümer----Kleberson-----Delgado---------Mehmet Topuz Bobo |
Kale: Kalesini rakibe kapatmak için ölümüne toplara atlayan bir kaleci Defans: Rakip forveti durmak için onun ayağını kaldırdığı topa kafasını sokup topu alan ve gerekirse sakatlanmayı göze alıp çizgiden top çıkarabilecek topu oyuna sokup takımı atağa çıkarabilecek birileri!!!! Orta Saha: baskı yapmaktan bıkmayacak adam kovalamaktan bıkmayacak canını dişine takarak oynayacak topu alınca bütün sahayı kontrolu altında tutabilecek her yere pas atabilme kabiliyetine sahip şut attığında kalecilerin korkacağın adamlar!!! Forvet: rakip defansın saha içinde yaptıkları çirkeflikten daha çirkef olabilecek biri yakaladığını affetmeyecek biri!!! yedekler: sabırlı olup her zaman hazır olabilecek birileri!!! |
----------------runje----------------------- ali tandogan--ibrahim t.---gökhan zan--ibrahim ü. ----------mavuba-----kleberson--------------- --delgado----------------------------kapo---- ------------nobre-----gökhan gülec-------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güzel kadro erdal :)
|
sağol talip ve BLACKtiger...Bu kadroda bir tek eksik var arkadaşlar onu tamalayalım!!!!! |
Runje Ali Tandoğan İ.Toraman G.Zan İ.Üzülmez Kleberson Koray Avcı Delgado Kily Gonzales Tümer Metin Nobre(Bobo) Benim ideal kadrom bu.Tabi bunlar bizim fikrimiz.Tiganaya sonuna kadar güveniyorum.Onun için o kadronun en iyisini kuracaktır.Ama dediğim gibi benim kadrom bu yani.Yedeklerede koydukmu Murat Şahin,Mustafa Doğan,Ali Güneş,Mehmet Sedef,Mehmet Topuz,Burak Yılmaz.:) |
çağdaş, adem dursun youla gibi şerefsiz yok taraftar şöyle yapıyor böyle yapıyor yok kılçık kaçtı diken battı gibi bahane uyduranlar gelmesinde yüreğiyle oynayanlar gelsin bize yeter |
Türkiye`de Saat: 07:29 . |