![]() |
Tigana imzalıyor! http://i.karakartal.com/images/haber...na019_1003.jpg Önümüzdeki sezon da Beşiktaş’ın başında kalmaya ikna olan Tigana, opsiyonlu sözleşmesini uzatmak üzere avukatını İstanbul’a çağırdı. Başkan Yıldırım Demirören’le F.Bahçe derbisi sonrası görüşüp anlaşmaya varan Fransız hoca, avukatının işlerinin yoğunluğu sebebiyle İstanbul’a geç geldiğini ifade ederken, “Nasıl olsa anlaştık, bir iki gün içinde imza atarım” dedi. Tigana, kaç yıllık imza atacağını açıklamazken, Cordoba için de yeşil ışık yakarak, “O da sanıyorum kalmak ister” diye konuştu. Kaynak: Türkiye |
hadi bakalım bu güzel oynumuz sonunda Tigana da takımda kalacak. bu güzel oyunu seneyede fazlasıyla devam ettirip fb nin 100. yılında şampiyon olmayı çok istiyoruz. |
evet...ya onlarin yilinda sampion olalim baska bisey istemem |
allah bea eziklerin 100.yılında bir şampiyon olsak var ya yer yerinden inler bea hadi tigana öyle transferler yap öyle takım kur ki bize hem Uefe hemde lig şampiyonluğunu getir ! |
2,7milyon dolardan bahsediliyo, biraz abartmışlar bence. Ben 2,7milyara besiktaşı 10yıl aralıksız çalıştırırdım:) Tekliflere açığım |
Türkiye`de Saat: 08:13 . |