![]() |
Başarı inanmakla olur. İnanmadan başarı elde etmek hayal olur. Ben sadece gerçekten beşiktaş formasının ağırlığını kaldırabilecek ve yüreğini ortaya koyacak futbolcular istiyorum. Bu şekilde başarı gelmese bile bana yaşattığı ruh yeter |
başarılı olmak için uyumlu ve iyi kadro şart bence şu kadro mükemmel olur zaten yapabileceğimiz son aşama. -------------------------------Runje------------------------------- Koray---------------G.Zan-------------İ.Toraman------------M.Fathi ------------Govou------------Kleberson----------Gilberto----------- -------------------------------Yıldıray------------------------------ ------------------Nobre-----------------Drogba-------------------- |
Önce BEŞİKTAŞ'ta görev yapan(masör,odacı,futbolcu,basketbolcu....)herkers e BEŞİKTAŞLILIK anlatılacak,öğretilecek.Klübün içindekiler BEŞİKTAŞLILIĞIN ne demek olduğunu öğrenirse başarı zaten bizimdir. |
iyi bir kadro iyi bir arkadaşlık ortamı ve elbetteki beşiktaşlılık ruhu |
basarının yolu SİNAN ENGİNDEN gecer o gelsin bak nasıl düzeliorzz |
Basarinin Sirri RUH dur RUH |
Alıntı:
abi iyi güzel de yabanci sayisina baksana sen tane yabanci var fathi türk asilli ama türk diil |
kaliteli yabancılar başarıya aç oyuncular ve beşiktaş aşkı... |
herkesin bir arada olması lazım 100. yıldaki gibi yönetim,takım taraftar bütünleşip şampiyonluğu istemeli kendi çıkarlarını düşünmemeleri lazım.tabii üst düzey takımda lazım... |
tümör gibi tümörleri tesbit edip daha yolun başında aldırmak lazım. sonra kanatlardan saldıralım. |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |