![]() |
forza JUVE neede olsa sıyah beyaz |
Alıntı:
türkiyedede altay var hem izmir takımı hemde siyah beyaz |
benn kayseriliyim ama kayseri sporu hiç sevmedim:mad:renklerinden dolayı yurt dışından chealsea türkiyeden erciyes spor:) |
Muhammed Besiktas Minik Futbol Takimi :) |
avrupada güzel top oynayan tüm takımları severim o yüzden arsenal, barca favorim ayrca her ligde sevdiğim takımlar var tabii nihatlı sociedad,şimdi villerreal olacak inter, az alkmaar, lyon,shakhtar o liglerde favorilerim . bide fb , ve gs ye karşı oynayan tüm takımlar geçici olarak takımlarım olur. |
önce başlığı değiştirelim. "sempati duyduğunuz diğer takımlar" diye |
barcelonaaaaa |
Sivasspor Sivasspor |
ESES tabiki eskisehirspor |
arsenal sadece thiery henry ıcın |
barcelona !!! :) |
juventus (forması siyah beyaz) |
adanademirspor sora arsenal sora galatasaray neden gs ? Ne biLim Cünkü ii takım Ondan herhalde |
Alıntı:
|
Liverpol,schalke ve roma maçlarında bu takımları tutarım. |
beşiktas ı tuttugum gibi tuttugum takım yok ancak, anlayısına ve zorluklar ile mücadelesi için bide karadeniz kökenimden ötürü trabzona sempatim var, üsküdarlıyız üsküdar anadolu, ispanyadan atletico madrit i severim, ingiltereden liverpoolu tutmam ama takdir ederim cok onurlu ve mücadeleci takımdır everton daha sempatik ve köklü gelir,west ham ve tottenham h.spurs,n'tt m forest, ve italyanın yaşlı teyzesi,juventus renklerden ötürü |
benim sempati duydugum takim Altay(renklerden dolayi:):D.... |
Fenerbahce (sevdigimden degil, beni guldurdugunden) |
walla ben sadece besiktası tutuom fener'de bnm takımları tutuo :) |
malatyaspora semapatimiz var memleketimizin takımı sonucta |
Yurt Dışında Yüzlerce Takımı İzliyorum Ama Benim 2. Takımım Malatyaspor.. |
Benim Avrupada tuttuğum takım Arsenal valla.Tabiiki bunda Henry nin orda olmasında çok büyük bir pay var.Ama gerçekten arsenali beşiktaş kadar olmasada tabi seviyorum yani.Helede 43 maçlık serisi vardı 2 sene önce falan.Ozamanlar hastasıydım tabiiki.Bizimde 100.yılımızdı tabiiki.Bizde coşuyoduk onlarda ozaman.:) :) |
Altayı severim.Rengi yeter... |
fenerin yenildiği her takıma sempatim var:D |
taraftarı bizim kadar ateşli olmasa da yine bize yakın olduğu için Liverpool.... bir diğer etken de Djibril Cisse |
Barcelona Tabikii Ama Son 2 Senedir Wigan Da Ilgimi Cekiyo |
man utd oynadiklari futbol cok hosuma gidiyorrrr cunkuu |
uşakspor a karşı war bişeyler |
Tabiki Bursaspor Diyorum:) |
yok ya bjk tan baska bı takıma sempatı duyamıom...fazlasıyla sadıgım sanırım :) |
KaragümrüK UlaN |
############# Tum Superlig ############## ####################################### ########### Fenerbahce Haric ############ ######################################## |
sepmati duydugum takım yok ben besiktaslıyım |
sIVASLI OLDUGUM ICIN SIVASLIYIM ;) AMA BESIKTASA HASTAYIM USTALAR |
önce BEŞİKTAŞ'ım sonra http://img306.imageshack.us/img306/7286/ipslspr8iw.jpg yıllarca formasını giydiğim takımım |
ç.rizespor memleketim oldugu için ç.rizesporuda tutuyom |
şekerspor ulaaaan :D:D:D |
TABİİKİ BEŞİKTAŞ dan sonra memleket..TOKATSPOR.. |
chelsa ama beşiktaştan başkası yalan |
O.Lyon benim her zaman Beşiktaştan sonraki favorimdir |
Türkiye`de Saat: 04:24 . |