![]() |
Bence böyle oyuncular oynatıla oynatıla kazanılır, yedek bırakılarak değil. tuncay eziklerde çok daha beter durumlara düşmüştür, berbat performanslar sergilemiştir ama gene de oynatıldı ve bir şekilde katkı sağladı. |
ama karakanat arkadasım tuncaydaki hırs istek azim ibrahim akında olsa zaten 2 yıla kadar avrupaya gider..adam sanki istemiomus gibi davranıo çok çalışması ve formayı kendisi alması lazım.. |
Tabiki uzatacak. Serefsiz gazeteciler yazacak birsey bulamadilar yine uyduruyorlar Ibo´nun oraya buraya gittigini. Ileride en önemli adamimiz olacak Ibo, hic gidermi. Peeeeh! |
bence takımda kalması başlı başına sıkıntı çok problemli ve ayrıca çok şahsi oynuyoo ben hiç sevmiorum..inş. giderr!!! |
ibrahim kalması aslında iyi haber ama kendini toplaması lazım... |
İbrahim akın aklını başına alır tigananın dediklerini yaparsa çok iyi bi futbolcu olur bu kesin ama bekleyelim ve görelim arkadaşlar ne diyim.Tigananın bir sözü : BEN BU KADAR YETENEKLİ OLUPDA KENDİNİ BİTİRMEYE ÇALIŞAN BAŞKA BİR FUTBOLCU DAHA GÖRMEDİM. İ.AKIN HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA BU İNŞALLAH ADAM EDERDE BEŞİKTAŞ VE MİLLİ TAKIM Bİ YILDIZ DAHA KAZANIR |
adu bu adam anca evlenirse kendini toparlar yoksa baska türlü olmaz gitsin evlensin biran once |
Boşuna kimse hayal kurmasın. Geçen yılın takımında yer bulamayan bu sene hiç oynayamaz. |
hala imzalamadı ama? hani haberlerde yok? |
yorumsuz!!!! |
Türkiye`de Saat: 13:14 . |