![]() |
Govou Kartal mı oluyor? Arkadaşlar bi dedikodur gidio.Sinan engin sürpriz bi transfer var demiş sonra da faik gurses demiş ki fransanın buyuk kluplerinden birinden kanat oyuncusu 14 numara ama isim vermemiş.Govou alınırsa eger yonetim hepimizi döt edr çok net biçimde. |
Govou fener sever.. |
keŞke Gelse Govou SÜper Olur Valla.. |
dogru walla feneri çok sever kendisi fareyle oynar gibi oynamıştı adamlarla hahahah inşallah dogrudur. |
cok zor bence arkadaslar boşa hayalş kurmayalım |
runje serdar zan torroş deli ibraham koray kleberson delgado kapo(akın) govou nobre(güleç) |
abi beşiktaşıma gelmeyecek bir futbolcu yoktur bunu böyle bilin |
bekleyım gorecez ne dersek yalan olurr |
vallahi bu gidisle bomba ailton olacak galiba:-) |
sinan engin çok şey biliyo ama söleyemiyo tabi.iki bomba var dendi.yalan sölemezler ama kim olur bekleyip görcez. |
arkadaşlar bence defansın göbeğinde bi yabancı şart en iyi aday stam gökhanla beraber çok ii oynarlar görüş yazarsanız sevinirim... |
hakikaten bir ara stami da yazmisti fanatik, herhalde balon haberdi söndü gitti, yasi biraz ilerlemis, fakat defansa bir tecrübe sart, bencede tam isabet...adam ManU da, Lazio da ve Milanda oynamis...yani... |
ne diyelim hayırlısı onun bunun lafını bekler olduk inşllah hayırlısı olur |
umarım gelmez govou nun ne işi var ya sağ kanat oyuncusu deil sol kanat oyucusu lazım bizee...umarım böle saçma bi transfer yapmazlarrr |
Arkadaşlar Kim Nederse Desin Eyer Star Transfer Yapilacaksa Dünya Kupasi Maçlari Bitmeden Mümkün Değil Kimse şu An Imza Atmaz . Onun Içindirki Sabirla Bekleyeceğiz Dünya Kupasi Maçlarinin Bitmesini . |
bü dünyada iki büyük var biri 70 lik rakı biri BEŞİKTAŞIMMMMMM |
İnşallah olursa iyi bir transfer olur |
Alıntı:
|
govou mükemmel bi transfer olur. govou+delgado+mavuba alınırsa uefa kupasında çok iddalı oluruz. şampiyonluk zaten kesin olur. |
carew sınan engın bır bıldıgı vardır kı bosuna soylemıyor.gs lene felıoeyıde sına engın bulmustu ama almadılar bızım yonetıcıler bulmustur yıne bırını adama guvenmıyorlarkı:(belkıde carewdır haa :))))) |
nerde o günler gelsese govou görsek gelsede görsek dicektin herhalde:D |
keşke gelse zaten kanat oyuncusu lazmı takıma... |
aga siyah beyazı gören futbolcu gelmezmı yaw........... feneride cok sevıyo dogrudur..... burda daha cok sever onu..... |
Toprak Alıntı:
fransanın buyuk kluplerinden birinden kanat oyuncusu 14 numara "Pascal Feindouno" da olabilir ki bence kesin öyle. St. Etienne Fransanın büyük kulüplerinde biri ve sağ açık oynayan Pascal Feindouno 14 numara giyiyor. Govou Lyon dan gitse gitse ancak Arsenal e falan gider bu kadar hayaperest olmayalım. |
arkadaşlar hergün yeni isim alın 2 saglam oyuncu 1 tanede yabancı şöyle taraftarı ayagı kaldıracak cinsten bitsin ne bizi zora sokun nede takımı... |
Pascal Feindouno yu africa kupasında izledim süperdi alınırsa iş yapar gerçekten |
kım cıkardı bu govou adını ya alınsa harıka olur ama daha ben hıc bır transfer haberınde adını duymadım bosu bosuna heveslenmek ıstemıyorum on8un ıcın |
Türkiye`de Saat: 10:33 . |