![]() |
Ahmed Hassan'da İlk Geldiğinde Hedefim Ada Demişti Daha Beşiktaş'ta Bi Maç Oynamadan Nasıl Söyleyebiliyorlar Bunu Anlayamıyorum Doğrusu.. Hele ki Serdar Daha 87 lisin Nereye Gidiyorsun Dua Ette Pafa Göndermesinler Seni :) |
Alıntı:
|
önce bizdeki kendini ispatlada premier ligi sonra düşün |
boyle konuşan genç topçulara çok kızıyoum. sen desene beşiktaşta kalıcı olmak ve uzun seneler bu takıma hizmet istiyorum diye. daha geçen sene 2. ligde oynuyodun şimdi premier lig diyosun. hem 19 yaşında daha. biz çok gördük boyle konuşanları. şimdi hiçbirini hatırlamıyoruz. hele bi ara sertan beni dünya konuşucak demişti de gülmekten yarılmıştım... |
valla bende ısterım premier ligde oynamayı hatta bnmde amacım lafla yurumuyo bu gemı ıcratını görecez |
Hadi bakalim. 3-4 sene Besiktasimizda premier leage gidebilcek performansi göster bizi avrupada göklere cikar, sonra bizde seni 50 milyon pound´a Abrahamovic´e satalim :D Yok saka bir yana, iyi Transfer. Genc ve yetenekli Besiktasimiza ve Millitakima ilerde cok fayadali olur insallah. |
Alıntı:
|
şimdiden uçmuş bu .. sen bi BJK de oyna da sonra düşünürsün premier ligi... bi de şimdiden havalara girip premier lig diye bursa ya geri dönme sakın.. |
Türkiye`de Saat: 11:23 . |