![]() |
Evet kaynağını söylede bizde bilelim noumaAmokachi?? bobo nun transferini nerden biliyosun?Madem forumda bizle bi konuyu paylaşmak istiyosun herkese açıkla bizde bilelim sonuçda hepimiz bjk yi yazıyoruz burda |
Be kardesim önüne gelen kafasina göre isimler yaziyor.Abbasağaliysak Bişeyler Biliyoruz birsey deyipte kimseleri kandirma ne biliyorsan nerden duyduysan söylede bizlerde bilelimmmmm...:mad: |
Defansa Zago tipinde bi adam gelmedikten sonra kimi alsalar bos... Bence bu eziklerin alamadigi Sol Campbell müthis olur, ama bunada http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_36.gif lazim... sanki böyle dünya starina bi 10-15 milyon dolar verseler, kim ne diyebilirki???? Yanlis miyim bu konuda??? |
Ya bende savunmadan korkuyorum. Şu an ki savunma oyuncularına bi bakın. Zaten alınacak diğer oyuncularda ortasaha ve forveteymiş. Zaten savunmamız kişisel hatalar yapıyordu. Bide Allah korusun bunlardan birinin sakatlandığını ya da cezalı duruma düştüğünü düşünsenize...Bir de bu savunmayla avrupa da baya bi zorlanırız bence... İnşallah ben yanılırımda savunmamız süper oynar, sakatlıksız, cezasız bir sezon geçirirler. Ama hiç sanmıyorum:( |
Bonaventure Kalou'nun da sözleşmesi sona ermiş yani serbest. Sağ açık ve forvet oynuyor. Hatırlarsanız Feyenoord tayken Hooijdonk un yanında müthiş bir performans sergiliyordu. Çok güçlü ve hızlı bir oyuncu. Son oynadığı takım Paris SG. Bize çok yararlı olabilecek bir oyuncu, duyurulur. Fildişi Sahillerinin Dünya Kupası kadrosunda bulunuyor. Bu adam Jason Roberts'a 5 çeker. (Chelsea'ye transfer olan Kalou, Salomon Kalou bu değil) vollst. Name:Bonaventure Kalou geboren am:12.01.1978 geboren in:Oumé, http://www.weltfussball.com/bilder/flaggen/78.gif Fildişi Nationalität:http://www.weltfussball.com/bilder/flaggen/78.gif Fildişi Größe:182 cm Gewicht:77 kg Oynadığı Takımlar: PSG 2005-2006 Auxerre 2003-2005 Feyenoord 1998-2003 |
arkadaşlar kesinlikle çok iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var,,gökhan zan ın ne zaman sakatlanacağı belli olmuyorki,,şu defansımızla sezonu çıkaramayız,,uefa da ise gruplarda yine hayal kırıklığı yaşarız...hiç kimseyi alamazsak ronaldo geri gelmeli...yönetim gerçekten kaliteli bir orta saha bir defans ve sol kanat alırsa uefada en az yarı final görürüz bence... |
ya bence defansa 1 o.saha sola 1 ve göbeğe bir olmak üzere 3 taransfer yapılsın defans olarak ii oyuncular var ama uefayı kaldıramazlar die korkuyorum çünkü defansta cok genc oyuncularımız var nese m. aksu şu yönetimde bi tek sana güveniyoruz bu güveni boşa cıkarmamak senin elinde ...dip not : DELGADO yu mutlaka alın ... |
hala elde avuçta bişi yok yine her zamanki gibi bunlar bizi oyalıyo olmasın delgado, gonzalez ,yıldıray derken yine sebanın asker arkadaşlarından birini getirmesinler..... |
Hayırlısı olsun beşiktaş için ama geçensene gibi lig başlarken oyuncu almasınlar uzun süre kala transferleri bitirsinler |
ring haklısın gerçekten defansın göbeğine iyi bir transfer şart. |
Türkiye`de Saat: 15:22 . |