bjk4ever | 04-06-2006 16:49 | Alıntı: sedkur´isimli üyeden Alıntı
hem delgado yu hem de mavuba yı nasıl alacağımızı düşünüyosunuz anlamadım. biraz mantıksız olur neden derseniz kleb ne olacak? takımdan mı gidecek. 3 yabancı kontenjanını ortasahaya mı kullanacas? o yüzden ortasahaya bi oyuncu gelecek bence; bu gelecek adamda mavuba olsa iyi olur. çünkü kleb daha ofansif yönlü bi oyuncu olduğu için 10 numara olarak oynar. geçen sene de bu tür haberler çıkmıştı kleb jt ye "benim yerim ofansa yönelik beni ön libero oynatma" gibilerinden bişeyler söylemişti. delgado ya gerek yok. forvete de nobreyi aldığımız için ya bobo kalacak ya da bi yabancı(j.robert) gelecek. jt de iyi bi kanat istediği için diğer yabancı da kanat olacak muhtemelen(kapo,gonzales,gilberto,denilson). tabi defansa da bi yabancı olsa daha iyi olurdu ama kontenjan yok. keşke türk bir kaleci monte edebilseydi jt. | +1903
Orta saha Delgado ve Kleberson'dan olusursa isimiz cok zor, defansta daha da buyuk zorluklar cekeriz. Bence Mavuba ve Delgado gelse daha iyi olur, soyle birsey olur mesela:
---X----Kleberson--Mavuba---Delgado
X=Ali Tandogan veya Burak Yilmaz. Yoksa orta alanda ortaya Kleberson ve Delgado'yu koyarsak defansif olarak zorluk cekeriz, guclu takimlarin tamaminda bir 'supurucu' var. |