![]() |
ya afedersiniz ama demirören olmasında artık sokaktan birini çevirseler ona bile razıyım adamlar bitirdi beşiktaşımızı madara etti resmen..klüpü batırdılar.. |
O is adamligina devam etsin. Para veren baskanlar moda oldu, biz takimi seven ve futboldan ve kulubun kulturunu iyi bilen birini baskan olarak gormek istiyoruz, ticaret adamini degil. Ha, Abramovich gelirse o ayri.:) |
hakikaten ya, türkiyeden bi kartal abramovich cikmadi gitti, futboldan anlamasa da olur, yilda 150 milyon $ harcadimi elbette aldigi 4-5 oyuncudan 2sini tuttururhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_12.gif |
TUNCAY ÖZİLHAN BEŞİKTAŞ'A BAŞKAN OLSUNMU DEMEK...? 1. İHSAN KALKAVAN 2. SERDAR BİLGİLİ 3. NEVZAT DEMİR 4. FİKRET ORMAN 5. HASAN ARAT 6. ERDAL ACAR 7. TURGAY CİNER DAHA İSMİ AKLIMA GELMEYEN ONLARCA KİŞİYE HAKARETTİR , BEŞİKTAŞ'A BAŞKAN OLMAK İÇİN SADECE ZENGİN OLMAK YETMEZ...! |
olan olur kimseye davetiye çıkarmayalım arkadşlar. takımı içten çökertmek isteyen ezik medyasının oyunlarına gelmeyelim. |
efes maçında en az 5bin beşiktaşlıyı maça almayan ve maçtada her türlü pisliği yapan bu adamın başkanlık için adının bile geçmesi beni üzdü. yine beşiktaş-efes maçı olursa noolcak. kesin beşiktaşa maçı kaybettirir. efese maçı satar bu adam. satmasa bile kim maçı kazanırsa kazansın dedikodu olur. beşiktaş klübü satılık değildir. her parası olan başkanlık yapamaz. kaldı ki yıldırım demirören'de yeterince zengin. bu adamı beşiktaş başkanlığına aday gösterenler bence beşiktaşımızı bölmek isteyen ezik zihniyetlerdir. bilinmelidirki BÜYÜK BEŞİKTAŞ camiası gerçeklerin son derece farkındadır ve bu tür oyunlara gelmiyecektir. herkese sevgiler ve saygılar. |
kesinlikle gelmesin , adina gicik oluyorum |
yaa bu başkan ve yönetim varken Beşiktaşın başarılı olma şansı yok...allahınızı severseniz bitransferlere bakın ve dier takımlarla karşılaştırın...yıldız alıcaz felan düyolar daha delgado ie adını bile yeni duyduğumuz bi adamı bile alamıyolarr...yazıklar olsun demirören 3 senedir tüm beşiktaşlılara cehennem hayatı yaşatıo yeter artık ya 3 yıldız getir yada çek git!!! |
efes maçında olanlardan sonra üyelikten ihraç edilmesi gerek siz başkan olsun mu diyorsunuz........ |
Sadece parayla bu işler olmuyo işte şimdiki yönetim ortada.BEŞİKTAŞ ımız ne hale geldi bu herifler yüzünden. |
Türkiye`de Saat: 18:18 . |