![]() |
Alıntı:
|
ben bütün açılan topicleri beğeniyorum..çünki hepsinde bir emek var ve hepsi kalplerdeki KARTAL AŞKIYLA açılıyo ve cevaplanıyo,,bu yüzden topic açan,cevaplayan bütün kardeşlerimin ellerine,yüreklerine sağlık.. |
ya arkadaslar baktım da hemen hemen herkezde bı cekıngenlık gordum??ya anlamıyorum arkadaslar burda devletı secmıyoz:D alttarafı en ıyı topıc acanı yazcaksınız... Benım dıkkatımı cekenler; PAYLASIMCI(dosya,sarkı vb) OLARAK:shuc_eagle,secko kardeşım.. ÖĞRETICI BILGI PAYLAŞIMI:SINO1903 aBLAM;) bakın bu gorundugu kadar da zor deılmış ısım yazmak |
bis hepinisi sevios :D |
arkadaşlar secko ve sinem benim fovori isişmlerim |
kendine güvenenler buraya tutmuş valla arkadaşlar ben asi yi seçiyorum |
Ben özelikle Bana birşey katan topicleri seviyorum. Genelde makale türü yazan bütün arkadşlarımın yazılarını fırsat buldukça okumayı seviyorum.... O anlmada bu biçimde yazı yazmış bütün arkadaşlarımı ve bu foruma emeği geçen özelikle belirtmek isterim..... Açtığınız konular ve verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. İsmini anmadığım ama değerli yorumlarıyla o konuların daha da değerlenmesini sağlayan tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum |
SEÇKO güzel Konular acıyor bence ama herkes güzel :D |
aynı topici birden fazla açmayanlar en güzel topic açıyor desek....:D |
Eser Bence. |
Türkiye`de Saat: 22:58 . |