![]() |
buyuk iddaa: roberts besiktasta Roberts Beşiktaş'ta Tigana ısrarla istiyordu Beşiktaş, ikinci transfer bombasını da patlattı. Teknik Direktör Tigana’nın özellikle istediği Jason Roberts için uzun süredir uğraş veren siyah-beyazlılar, bu oyuncuyu 2 milyon paunda bitirdi. İngiliz oyuncuyu ikna edebilmek için yoğun çaba harcayan Sportif Direktör Erdil Arpacı dün Başkan Yıldırım Demirören’i arayarak transferi bitirdiği müjdesini verdi. “Beşiktaş’ın teklifi çok cazipti” diyen Roberts, “Tigana’yı Fulham’dan iyi tanıyorum. Beni ısrarla istemesi karar vermemde büyük etken oldu” diye konuştu. 28 yaşındaki Roberts, 1.80 metre boyunda, 79 kilo ağırlığında. Delgado bekleniyor Tigana’nın üstünde durduğu bir diğer isim olan Arjantinli Matias Delgado konusunda da sona yaklaşan siyah-beyazlıların bu oyuncuyu da transfer etmesinin an meselesi olduğu ifade edildi. Tigana’nın, Tümer’in gitmesiyle birlikte yönetime, “Orta sahamızda kaliteli oyuncuya ihtiyacım var. Delgado’yu mutlaka bitirin” talimatını verdiği belirtildi. Arpacı’nın İngiltere’den Basel’e geçerek bu transfere de nokta koyacağı, bu görüşmeyi yaptıktan sonra Hertha Berlinli Gilberto Da Silva’yla masaya oturacağı öğrenildi. Bu arada yönetimin Bobo’nun menajerini İstanbul’a çağırdığı kaydedildi. Wigan’ın golcüsü Son 3 yıldır Wigan’da oynayan ve 2007’ye kadar sözleşmesi bulunan Jason Roberts, golcülük açısından vasat bir sezon geçirdi. Geçtiğimiz sezon 8 gol atan İngiliz futbolcu, 34 maçta forma giydi. haber bjk tv |
Alıntı:
ama şimdi boboyu seçmeyen buyuk beşiktaşlılar aptalmı demek oluyo sizin tabirinizle... |
bu adam 80 kilo ya ohaaa ne yapacak bizde dusundurucu |
ingiltere ligi ile türkiye ligini kıyaslıyosunuz ya ne diyeyim,bobo gitse ingilterede kaç gol atar acaba? |
ARAMA yı kullanalım ... iyi forumlar |
ya eğer bunlar doğruysa warya off diorumm,yaşasın süper haber yaa,bi an önce sonuçlansın şu transfer işleriii |
ben sadece şunu söylüyorum fenerde anelka varken bizde bobo oynarsa ben daha maça felan gitmemmmm!!!!!! yazık olur kartalıma...futboldan anlayan her insanın bobo nun tam bir kazma olduğunu görürrr |
tabiiki zigiç ne bobo nede robertss nikola zigiç tek ve en ii isimm |
Alıntı:
|
Tigana ısrarla istiyordu Beşiktaş, ikinci transfer bombasını da patlattı. Teknik Direktör Tigana’nın özellikle istediği Jason Roberts için uzun süredir uğraş veren siyah-beyazlılar, bu oyuncuyu 2 milyon paunda bitirdi. İngiliz oyuncuyu ikna edebilmek için yoğun çaba harcayan Sportif Direktör Erdil Arpacı dün Başkan Yıldırım Demirören’i arayarak transferi bitirdiği müjdesini verdi. “Beşiktaş’ın teklifi çok cazipti” diyen Roberts, “Tigana’yı Fulham’dan iyi tanıyorum. Beni ısrarla istemesi karar vermemde büyük etken oldu” diye konuştu. 28 yaşındaki Roberts, 1.80 metre boyunda, 79 kilo ağırlığında. Delgado bekleniyor Tigana’nın üstünde durduğu bir diğer isim olan Arjantinli Matias Delgado konusunda da sona yaklaşan siyah-beyazlıların bu oyuncuyu da transfer etmesinin an meselesi olduğu ifade edildi. Tigana’nın, Tümer’in gitmesiyle birlikte yönetime, “Orta sahamızda kaliteli oyuncuya ihtiyacım var. Delgado’yu mutlaka bitirin” talimatını verdiği belirtildi. Arpacı’nın İngiltere’den Basel’e geçerek bu transfere de nokta koyacağı, bu görüşmeyi yaptıktan sonra Hertha Berlinli Gilberto Da Silva’yla masaya oturacağı öğrenildi. Bu arada yönetimin Bobo’nun menajerini İstanbul’a çağırdığı kaydedildi. Wigan’ın golcüsü Son 3 yıldır Wigan’da oynayan ve 2007’ye kadar sözleşmesi bulunan Jason Roberts, golcülük açısından vasat bir sezon geçirdi. Geçtiğimiz sezon 8 gol atan İngiliz futbolcu, 34 maçta forma giydi. haber bjk tv |
pazar payı da onemlimidir?..... Sadece sunu sormak istiyorum.....21 yaşında ve ozellikleri olan bir futbolcuyu, yetenekli ve iyi bir teknik direktör daha ilerilere taşıyabilir mi? 28 yaşında birisi için aynı şey ne derece geçerlidir?... 28 yaşında aldığınız ve minimum 2 yıl oynattığınız birisi ile, 21 yaşında aldığınız minimum 2, maximum 5 yıl oynattığınız ve pazar payı yarattığınız birisi arasında pazarlama farkı bulunur mu? hem pazar payı, hem de fiyat açısından.... BEŞİKTAŞ'ım son 10 yılda, futbolcu satışlarından ne kadar kar yapmıştır.... aynı donemde futbolcu bonservislerine ne kadar odeme yapmıştır.... Artık futbolun bir endüstri oldugu donemde, yetenekleri birbirine yakın sporcular arasında gelecek vaad eden ve pazar payı fazla olanın tercih edilmesi gerektiğini düşünmekteyim.... Ya sizler?..... |
Alıntı:
Endüstriyel anlamda ileriye yatırım açısından düşündüğümüzde şöylede birşey var düşük maliyette alınır buyuk paralar ile satılır. Esasen bahsettiğinizin akla yattmaması için benim ki kadar az ticariye bilgiye sahipolmak gerekirken benim mantığım dahi kabul ediyor.. Ama Bunun adı bobo olunca bizde beş yıl oynatırız ve ilerde satrız diyemiyo insan... bjk 17 yaşında topçu alır düşük bedelle. 5 yıl oynatır yaşı 22 olur yetkliği olduğu için avrupaya gider takımda büyük kar eder o zaman belki... |
Sanırım BOBO'nun futbol tarzından pek memnun değilsin... Tabi ki saygı duyuyorum.... Sadece sunu hatırlatmak isterim... Les ferdinand 22 yaşındaydı bize geldiginde... Kiralıktı.... bonservisini alamadık.... n.castle a giderken rekor paraya transfer oldu.... sonra tothenham vs vs... Bobo ileride iyi fiyatlara satılabilir diye dusunuyorum.... sevgiler.... |
Tigana istemedi http://img129.imageshack.us/img129/2/yakalama31nq.gif Roberts vetosu! Beşiktaş Wigan’lı Roberts ile her konuda anlaştı ve son kararı Tigana’ya bıraktı. Ama Fransız teknik adam, benim tercihim Bobo dedi 05.06.2006 http://img227.imageshack.us/img227/4...rts05068dy.jpg ‘İmkan varsa alın’ Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Roberts ile prensip anlaşmasına varan yönetim, teknik direktör Jean Tigana engeline takıldı. Fransız teknik adamla dün telefonda konuşan idareciler, “Roberts konusunda Wigan ile tüm pürüzleri giderdik. İmza atmaya hazır. Son kararın nedir?” diye sordular. Fransız çalıştırıcının verdiği cevap ise hayli şaşırtıcıydı: “Benim tercihim Bobo. Onun işini mutlaka halledin. Eğer imkanınız varsa, Roberts önümüzdeki sezon alternatif olarak kadroda durabilir.” Önce kiralık formülü Önümüzdeki sezon Bobo’nun mutlaka takımda kalmasını isteyen Tigana’nın bu cevabı üzerine Siyah-Beyazlı idareciler Brezilyalı yıldız için yeniden harekete geçti. Tigana’nın, “Kiralık da olsa onu mutlaka kadromda görmek istiyorum. Nobre’nin de takıma katılmasıyla performansı artacaktır” dediği Bobo’nun kulübü ile temasa geçen Beşiktaş, önce kiralama formülünü masaya yatıracak. Bu arada Siyah-Beyazlılar’dan haber bekleyen Roberts transferi de şimdilik askıya alındı. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=2&HaberID=388939 |
tigana ne diyorsa o, bu roberts bize yakismaz zaten... |
Alıntı:
|
yaa bobo kaldıı yazıkalr olsunn... |
golünü izledim yetenekli güçlü bi golcü ama ailtonunda ne gollerini izledik alınan adamın uyum sağlaması bütünleşmesi lazım birde illallah artık şu yabancıların sakatlıklarında. allah korusun sağlam birini alalım her maç oynasın ya |
bobo kaldii 1 yil daha yazik oldu zigiçe beee ah yonetimmmmmmm |
varya bıraksınlar bu işi ne bobosu ya.alın adam gibi birilerini yazıktır.oldu olacak juanfranla ailtonuda satamazlar onlarda gelir bu kafayla |
Robertsten vazgeçildi...... Bobo 1 yıl daha bjk de kaldı.Bu nedenle maliyeti yüksek olan robertsten vazgeçildi.Bu paralar başka transferlere harcanacakmış Kaynak:süperspor.com |
hangi başka transfer¿¿¿ |
Arkadaşlar basında çıkan bonservisleri pahalı olan futbolcular için degerlendirecekmiş bu paralar...... |
umarim robertse vermedigimiz parayi delgado ve gilberto transferlerine katarizz |
adu acaba hangi transferlere harcıycaklar parayı merak ediorum acıkcası. |
kim merak etmiyorki çıkar kokusu az kaldı patlacak yine bomba transfer inş... |
arkdaşlar bobo'ya bonservis parası vermeyerek delgado ve gilbertoyu alacaklar bonservisi ile beraber ve bobo daha iyi olduğu vakit bonservisini alacaklar gelecek sene yani gelecek sene tek bonservisi ile alacağımız oyuncu bobo olacak tabiki sezon bizim için çok iyi geçerse |
iyi oldu iyi istediğimiz oldu işte bobo kaldı delgado da bitcek inşallah insua da çok iyi olur da aslında bu kadar delgado diye diye artık bizden görmeye başladım adamı ben onun gelmesini daha çok istiyorum gilberto yalan biraz adam milli takımda ve dönene kadar bi takıma transferi olma konusu saçma döndüğünde de çok geç olacak mavubanın alınacağını düşünüyorum en azından umuyorum sol kanattan daha önemli orta sahaya yapılcak transferler neyse bekliyoruz |
bence delgado ve killy alınaca iki arjantinli çok iyi olur |
forvet konusun da parayi yirtlar simdi bütün masraflar orta saha cok akillica yapilan haraket tebrikler yönetim |
sevgili dostlar ne diyoruz beşiktaşım sen bana babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumsun biz beşiktaşı kayıtsız sevdik transfer olsada olmasada BİZİM RUHUMUZ YETER BU BÖYLE BİLİNE... |
Tigana Istemiyor Zaten Bosu Bosuna Konusmuyalim ;) |
İşte Jason Roberts gerçeği Beşiktaş Teknik direktörü Jean Tigana'nın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Granada'lı Jason Roberts'ın 6 yıl önce Beşiktaş'a teklif edildiği ortaya çıktı. Şu anki fiyatı 2 milyon pound olan Jason Roberts, İngiltere 2.liginde Bristol Rovers takımında forma giyerken 200.000 pound karşılığında siyah-beyazlı formayı giyecekti. Dönemin antrenörlerinden Cezmi Turan'ın kendi kişisel gayretleriyle izlediği Roberts'a dönemin teknik direktörü Briegel engel koydu. Şu anda A milli takımda görevli olan Cezmi Turan "6 yıl önce Beşiktaş'a antrenörü iken kendi gözlerimle 4 kez izlediğim ve çok beğendiğim Roberts'ı o zamanki teknik direktörümüz Briegel'e teklif ettim. Birlikte izlemeye gittiğimiz Roberts'ı beğenmediğini söyledi. Bu açıklamasınını üzerine Roberts'ın transferinden vazgeçtik" dedi. İngiltere 2.liginde gösterdiği başarılı performansının ardından 4-4-2 dergisine kapak olan Roberts'ın önü açılmıştı. 2.ligden premier lige çıkan golcü oyuncu o dönemde Manchester United'ın forvetlerine rakip olarak gösteriliyor ve gelecek vaadeden genç futbolcu olaral lanse ediliyordu. O dönemdeki 200 bin poundluk Roberts, şimdiki fiyatıyla 2.000.000 poundluk fiyatıyla tekrar Beşiktaş'ın gündeminde |
Türkiye`de Saat: 01:33 . |