![]() |
Robertsten vazgeçildi...... Bobo 1 yıl daha bjk de kaldı.Bu nedenle maliyeti yüksek olan robertsten vazgeçildi.Bu paralar başka transferlere harcanacakmış Kaynak:süperspor.com |
hangi başka transfer¿¿¿ |
Arkadaşlar basında çıkan bonservisleri pahalı olan futbolcular için degerlendirecekmiş bu paralar...... |
umarim robertse vermedigimiz parayi delgado ve gilberto transferlerine katarizz |
adu acaba hangi transferlere harcıycaklar parayı merak ediorum acıkcası. |
kim merak etmiyorki çıkar kokusu az kaldı patlacak yine bomba transfer inş... |
arkdaşlar bobo'ya bonservis parası vermeyerek delgado ve gilbertoyu alacaklar bonservisi ile beraber ve bobo daha iyi olduğu vakit bonservisini alacaklar gelecek sene yani gelecek sene tek bonservisi ile alacağımız oyuncu bobo olacak tabiki sezon bizim için çok iyi geçerse |
iyi oldu iyi istediğimiz oldu işte bobo kaldı delgado da bitcek inşallah insua da çok iyi olur da aslında bu kadar delgado diye diye artık bizden görmeye başladım adamı ben onun gelmesini daha çok istiyorum gilberto yalan biraz adam milli takımda ve dönene kadar bi takıma transferi olma konusu saçma döndüğünde de çok geç olacak mavubanın alınacağını düşünüyorum en azından umuyorum sol kanattan daha önemli orta sahaya yapılcak transferler neyse bekliyoruz |
bence delgado ve killy alınaca iki arjantinli çok iyi olur |
forvet konusun da parayi yirtlar simdi bütün masraflar orta saha cok akillica yapilan haraket tebrikler yönetim |
Türkiye`de Saat: 13:23 . |