![]() |
eger delgado gelırse 10 numara onun hakkı bencede |
Evet Delgado !! |
Burak 7numaralii formayi istiyormus .... |
Bence Gökhan Gülec bana görede hak ediyor 10 numara denilen oyuncunun illede forvet arkasinda oynasi mecburiyeti yok. Yillarca büyük golcüler cogunlukla 10 numarayi giginmislerdir ve Gökhan Gülec gelecegin yildizi bana göre o yüzden simdi versinler ona 10 numarayi ve 10-15 yil boyunca üzerinden cikarmasin. |
Delgado olabilir veya Insua. Delgado'nun müthis teknigi var ve uzaktan iyi vuruyor topa. Ayrica UEFA-Kupasinda en fazla gol atan oyuncuydu. FC Basel'de 15 maçta 19 gol atmis. |
Alıntı:
|
10 Numara Delgadoya verilir ama benim icin 10 Numara demek Sergen Yacin demek. |
Alıntı:
|
takimin beyni olmasi lazim meseal benim gibi:D ama delgado da olabilir yani o kadar kötü degil kerata |
Alıntı:
|
arkadaslar ben 10 numara icin Lincoln,Marcelinho,Juninho gibi bi adam almamiz gerektigini dusunuyorum |
Alıntı:
|
delgadoyu bende istiyodum ama sanırım şu an delgado transferi askıya alınmış. bence yıldıray 10 numara için çok iyi olur ama onuda alamaz bizim yönetim. insuanın başarılı olma ihtimali çok zayıf bence çünkü ispanyaya bile uyum sağlıyamamıştı, inşallah insua olmaz. e kim olcak peki yeni 10 numara bende anlamadım. hadi hayırlısı... |
delgado ama kendisi ortada yok |
hele bı 10 numaralık adamlar gelse |
Ilk önce selamün aleyküm hepinize. Bu benim Ilk mesajim. Tüm Basiktas´li kardeslerimi selamliyor ve En büyük Besiktas diye haykiriyorum size :-) 10 Numara aranizda bazilari Delgadoya vermisler ama. Daha gelecekmi belli degilki. Bence 10 Numarayi sadece yillardir emek vermis biri hak eder. Su ara kimseye veremiyorum ben. Ama ille´de tercih edilcekse. Bir sene´dir Besitasimizda olmus olsada. Iyi bir sezon gecirdi ve dahada iyi olacagindan emin oldugum Kleberson´nun olsun. |
transferlerdende o gözüküyorki uzun zaman beraber oynayacak bi takim kurmak isteniyor..yeni metin ali feyyazlar araniyor... ben gökhan güleci ali ye benzetiyorum o yüzdende 10 numarayi gökhana vermek isterdim...delgado gelmezse tabi... 10 numarayi 80li yillarda türkiyede forvetler cok giyiyordu simdi neden olmasin... |
10 numara delgado olur gelirse |
Kesinlikle DELGADO alınmalı ve 10 numara ona verilmeli |
tabiiki DELGADO ya da gelmezse yerine gelecek olan.... |
bncede delgado.. |
delgado giyer gelirse |
gelirse Tabi Ki Delgado Olur. O Da Olmazsa Inşallah Iyi Bir 10 Numara Bulur Ve Getirir Yönetimimiz. Ben Hiç Endişe Etmiyorum. En Iyisi Gelecektir. Die For You Beşiktaş |
[quote=kaldera77]gelirse Tabi Ki Delgado Olur. O Da Olmazsa Inşallah Iyi Bir 10 Numara Bulur Ve Getirir Yönetimimiz. Ben Hiç Endişe Etmiyorum. En Iyisi Gelecektir. Die For You Beşiktaş |
boş kalsın bence en iyisi boş değil mi? |
gökhan güleç giymeli |
Türkiye`de Saat: 10:10 . |