![]() |
ya bizim durumumuz vahim adamlar hala feneri eleştirio komedi ya..adamlar 2 sene şampion oldu 3. yü kılpayı kaçırdı anelka alex appiah gibi adamları getirdiler hala adamlarla uğrasıoruz ama sadece lafla..yapın bi şampionda görelim adamlar paraları bizim gibi sokaga saçmıo gidio apiiaha 25 yasında adama verio biz ailtona 33 yasındaki adama verioruz..önce kendi mali durumumuza bakalım ve çözüm üretelim sona baskalarına laf atalım.. |
elestiri herzaman olmalidir, olacaktirda...herkes kendi isine bakacak, bize ne elalemin eziginden? O kadar. |
Ben herzaman dedigiminde arkasindayim. Yönetim iyi isler yapsinda yine bizler utanalim! bende gelecege umutla bakmak istiyorum ancak gecen 2 sezonda ortada! Bizi utandiranda bu yönetim ve kurdugu enayi takimi, taraftar degil! |
fb nin tasası size mi düştü be sizeni kimi alıolarsa alsınlar |
nasılki azize Murataksu olmazsa demir ören bişey yapamaz tarzında konuşup psikolojik gerilim yaratıyosa bizim yöneticilerinde böyle bir savaşta konuşmaları normal olabilir...Bu söylemlerle rakiplerde bir ümitsizlik yaratmak istemiş olabilir.... |
Arkadaslarin da dedigi gibi herkes kendi isine baksin! |
aynen oyle millet kendi isiynen urassin |
sanane ......... fenerin batıp batmamasından... |
Türkiye`de Saat: 05:14 . |