![]() |
Osman Tanburacı-Beşiktaş Korkutuyor Beşiktaş korkutuyor !!! Beşiktaşlı Tigana’nın kıymetini bilmeli. Seçtiği oyuncular iki sene içinde tavan yapacak. Eldeki kadrodan safralar boşaltılacak! Koşmayan gidecek... Gençler gelecek. Örneğin; Antalyasporlu Burak. Mükemmel transfer. Beşiktaş elindeki çıkma yabancılara da çözüm getirir yabancı kontenjanını boşaltırsa seneye Beşiktaş’tan korkulur. Tigana’ya çok güveniyorum. Delgado da olabilir. Bir de Sergen kalmalı. Ben onun özel seyircisiyim... Ağabey olarak kalsın.Tigana da onun eksiğini diğer on oyuncu ile kapatsın. kaynak:www.superspor.com ilk defa katılıyorum sana osman tanburacı:D walla bu cincon lular korkmaya başladıysa gerçekten şuana kadar alınan gençlerde iş var demektir... |
rakıplerimizden guzel yorumlar duymak beni sevindiriyo |
iste biz zaten bunları duymak istiyoruz |
Beşiktaşımız gerçekten tigananın değerini bilmeli |
korkunun ecele faydası yoktur.!!! |
valla ben her zmn diorum....cincon bizim düsmanimizda diildir dostumuzda diildir......düsman belli |
Alıntı:
BUNU LAMİ CİMİ YOK GESE SİNSİ DÜŞMAN FEBE AÇIK DÜŞMAN ,EĞER SENİN GESEYE SEMPATİN VARSA ONU KENDİNE SAKLA... |
Alıntı:
hepsi düşman TEKİZ |
Alıntı:
ama ama düsmanlik ta hissetmiorum febe gibi....:mad: :mad: ayrica ne kendime saklayip saklamayacagimi ben bilirim.... |
konu başlığına uygun gidelim. birbirimizle klavye dalaşına girmeyelim.. |
Türkiye`de Saat: 20:27 . |