![]() |
KAKA BEŞİKTAŞA DOĞRU ARAKADAŞLAR ALDIĞIM SON DUYUMLARA GÖRE BEŞİKTAŞIN KAKA'YA KANCAYI TAKTIGINI DUYDUM...TRANSFER KOMİTESİ ÇOK İYİ BİR SİYAHİ OYUNCU TRANSFER ETMEK ÜZERİYİZ DİYOR...İSİMOLARAK KAKANIN İSMİ GEÇİYOR NE KADAR NE KADAR YANLIŞ BİLMİYORUM AMA KAKA GELİRSE BİZE BOBOYLA BERABER UÇARIZ...ARKADAN DELGADO SOLDAN TELLO BAK SEN O ZAMAN İZLE KARTALI.... BUNU HAKKINDA YORUMLARINIZ NELERDİR KAKA BEŞİKTAŞA GELECEK Mİ KAKANIN İSTEDİĞİ MİKTARI BEŞİKTAŞ VERİR Mİ?:top: |
Arkadasim sen hangi kaka yi diyorsun, hangi takimda oynuyor bu futblcu??? |
kaka beşiktaşta kulağa güzel geliyo ama bence imkansız asılsız haberdir malesef :( |
kardes bu kaka dedigin adam defans oyuncusu boboyla yan yana nasil oynasin ya bu benim bildigim kaka portekizde defans oyuncusu :))))) |
ne bu şimdi gece gece gülelim diye mi açıldı:D senin duyumdaki kaka ile bahsettiğin kaka farklı kardeşim:) |
Bu KAKA Portekizde Acaemica takımında forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu.Güldürdün beni ya. |
o da güzeldi :D:D |
iyi de sen de diyorsun siyahi oyuncu diye sonra forvetten, Kakadan bahsediyorsun,çelişki var:) |
hayır savunma değil müslümanlığı seçen kaka yılların gölcüsü beşiktaşta geliyor beşiktaşa |
Bunun yanında cska da oynayan canerlede prenspte anlaşılmış...Bizim işimize yarar mı bilmem |
ne kakası bence sen yanlış duymuşsun bir siyahi forvet alındıbile |
beşiktaş Cskada oynayan canerlede son adımlara yaklaşıyormuş |
Kardeş sen şak mısın yaw? hangi Kakaymış bu? tam adını bul hangi takımda oynuyomuş onu yaz anlasın herkes.. |
CANER'İ RENKLERİMİZİ BAĞLAMAK İSTİYORUZ'' CSKA Moskova'da oynayan Caner Erkin'i sezon sonu satış opsiyonu Beşiktaş'ta olmak üzere kiralamayı amaçladıklarını ifade eden Öner, ''Caner'i sezon sonunda bonservisiyle renklerimize bağlamak istiyoruz. Bu konuda CSKA Moskova'ya teklifimizi ilettik. Satış opsiyonu Beşiktaş'ta olsun dedik. Olumlu cevap alacağımızı umuyoruz. Caner de Beşiktaş'ta oynayacağı için çok heyecanlı'' dedi. |
Milan da oynayan kaka |
Kaka Forvetin arkasında merkez orta sahada, ofansif orta saha oyuncusudur kim diyo defans oyuncusudiye anladın mı kardeşim şimdi gelecekmiş basına sızdırmadan iş yapıyor yönetim makakula gelirse yalan oluruz ailoton faciası olur valla |
Ya birader sen kafa yapmaya mı geldin buraya? konu açıyosan adam gibi gerçekdışı olmayan konular aç. Kimsenin zamanını boşa harcama.. |
Benim aldığım duyum bu sadece paylaşıyorum sallamıyorum yani ben sadece kakanın ismini duydum diyorum inşallah gelir de o zamna ben fb camiasını ve gs camiasını görürüm o zaman bu yönetime aferin derim çok yakın bir kişiden aldım bu duyumu |
kimden aldın tüpçüden mi? ya kardeşim bak adamlar diyo burda sana başka kaka o diye sen gelmişsin Milandaki Kaka diyosun. Sen çok play station oynuyosun herhalde o transferi orda yaparsın anca.. |
Arkadaşım sen bu dediğine kendin inanıyormusun?Kaka buraya nasıl gelebilir azıcık düşün o maliyeti karşılayabilecek güç var mı yok mu? |
Maytap geçme fasılındasın herhalde...=) konu kilitlense veya da silinse iyi olur.. |
yarın da messi geliyomuş |
Tabiki O da var ama bir çok kişinin ismi geçiyor son olarak biliyosun makakula diye hantal bir topçunun ismi geçiyor anlaşma sağlandı diyolar ama gönlüm el vermiyor her sene aynı sorunu yaşıyoruz gol bölgesinde benim duyum aldıgım sadece bu futbolcuyla görüştükleri gelir gelmez onu bilmem |
EGER KAKA BESIKTASA GELSE OYUN TAKTIKASI DEYISER VE COX GOZEL DE OLAR!!! QALDI KI EGER BU BESIKTAS DIRSA CAREW -I AILTON-u RICARDINHON-u NECE ALDISA ELE DE KAKA -ni ALA BILER UNUTMAYIN UCAN KARTALIN KARSISINI UCA ALLAH dan basqa kimse ala bilmez imza: http://besiktasforum.net/forum/attac...1&d=1198622959 |
EGER KAKA BESIKTASA GELSE OYUN TAKTIKASI DEYISER VE COX GOZEL DE OLAR!!! QALDI KI EGER BU BESIKTAS DIRSA CAREW -I AILTON-u RICARDINHON-u NECE ALDISA ELE DE KAKA -ni ALA BILER UNUTMAYIN UCAN KARTALIN KARSISINI UCA ALLAH dan basqa kimse ala bilmez!!! imza: http://besiktasforum.net/forum/attac...1&d=1198622959 |
İLERLEYEN GÜNLERDE GÖRÜCÜEZ BAKALIM TRANSFER HABERLERİNİ HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH BEŞİKTAŞIMA ADAMIN İSMİ DE KENDİSİ GİBİ ARIZA ARIZA MAKAKULA |
Kvadi Messi'nin de gelme ihtimalı var mıymış? |
:) neyse arkadaşlar çok güldük çok eğlendik ama bu konu süresini doldurdu sanırım LOCKED |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |