![]() |
bence en iyi seçim coloccini eer o olmazsa ze castro olur..çünkü hem gelecekleri sağlamm hemde çok yararlı olurlar |
Yunan futbolcunun danışmanı Paul Kutsolikos, Kyrgiakos'un dev bir takımdan teklif alması halinde seve seve gitmeye razı olduğunu ancak, Beşiktaş'ın kendisi için tatmin edici bir kulüp olmadığını dile getirdi. bu açıklamadan sonra hiç gelmesin!!! |
holosko pahalı değil bu pahalı, holoskoyu alan bunu da alır.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Almadığınız iyi oldu...Coloccini üzerinde yoğunlaşın artık.O adamı kaçırmayın.Bütün fedakarlığı gösterin o adamı almak için.Her sene bir stoper değiştirmekten bıktık valla.Bir alalım tam alalım artık.Bu da mellberg,coloccini gibi isimlerle olur.Sinan engine transfer konusunda herzamanki gibi güveniyorum.Umarım boşa çıkmaz bu güvenim... |
bu adam gerçekten çok kaliteli bi spoter bizim defansı adam eder inş alabilirler ama zannetmiyorum alacakları adamda en az bunun kadar kaliteli olmalı ikinci diatta vakası kaldıramayız |
melberg yada coloccinide israr edilsin derim ben eger cok para vereceksek oyle adamlara vermeliyiz krgyakosta iyi ama bence bu parayi vereceginize ustune biraz daha ekleyip melbergi alin ilk tercihim olmazsa ayni paralara coloccinide olabilir ikiside topu oyuna iyi sokabilen oyuncular krgiyakosta bu ozellik yok buyuk takim buyuk oyunculardan kurulu olmali |
Yunanlı Futbolcu istemiyoruz ..... desek ayıp olurmu ?! :D Yok istemem.. hiç bi işe yaramaz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:08 . |