![]() |
Milli takımdaki futbolcularımız Hazırlık maçlarında oynayan Beşiktaşlı futbolcularımız sizce nasıl bir form grafiği gösterdiler sizce yararlı olabildiler mi? |
Ben Gökhan Zan'ı oldukça beğendim Fahride orta sahayı düzenliyen güzel bir oyun sergiledi Toraman ve Akın bence iyi bir perfonmans göstermediler Burak ise gençliğine rağmen sırıtmadı(inşallah başka kimseyi unutmamışımdır:)) |
transfeler bittikten sonra daha net konusmak gerek gidenler olacak belki gelenlrde olur milli oyuncular ;) |
Alıntı:
|
bence hepsi super toraman pek kendını gösteremedı ancak yınede hepsi guzeldı......ama gokhan zanı daha cok begendım....... |
o zaman hazirlik maclarindaki milli futbolcular vasatin altindalar hepsi :) |
gokhanı begendim seneye banko oynar.fahri önliberoda işimize yarar.toraman ildigimiz gibi ztn.burak hakkında cok fazla bilgiye sahip olamadım. |
Gökhan ve Fahri Banko bizim takımda da milli takımda da oynarlar. Toraman sağ bekte gayet iyi, göbekte istikrarsız. Burak bu sene altın yedek de olabliri gelecek yabancı transferlere göre formayı da kapabilir. İ. Akın da Burak gibi, ama onun mevkisine kesin bir yabancı alınacak işi kolay değil. |
Fahri mükemmeldi bugün,,gökhan zan da baya iyiydi ... |
milliler içinde en başarılısı gökhan zan. toraman oynadığı maçlarda genelde başarılıydı ama 1-2 pozisyonda yaptığı hatalar gol olunca çok göze battı. fahri vasatın biraz üzerindeydi, burak fazla şans bulamadıysa da oyuna girdiği anlarda dikkat çekti, i.akın zaten çok az oynadı. sanırım fatih hocada onun ne olduğunu anladı. |
Türkiye`de Saat: 10:03 . |