![]() |
Niye ön libero?? Sinan Vardar açıklama yaptı. Bir sol açık ve bir ön libero hedifimiz var. Biri ile anlaştık diğeri olmazsa alternatifleri var. Benim anlamadığım niye ön libero. Bugün bir 10 numaramız bir 5 numaramız yok. Ön liberoda Fahri Koray Kleberson gibi yetenekler var. Şimdi bu anlaşılan ön libero neyin nesi?? |
adu bence klebersonu 2 li forvetin arkasında kullanabilir tigana... |
zaten oyle olacak kleb on libero degil ikili forvetin arkasnda bu ulkenin krali olur |
Alıntı:
|
bence klebersonu orta sahanin tam ortasinda oynatacak , delgado gelirse zaten forvetin arkasina o oynar , fahri on libero oynar klebe de fahrinin biraz onunde oynar ..... |
dedikleriniz doğru ama. Defansdaki sorun çok büyük. Bir forvet bir sol kanat bir de bobo. Defans kim yapacak baki mi?? |
adu gokhan zanı unutma :confused: |
gokhan zan,ibrahim toroman ,koray üçlüsü iyi anlasıyo bunların onünde libero alarak fahri oynar |
Üç senedir iyi dediğimiz adamlar her sene rakiplerden fark yedi. Ronaldo Zago gitti yerine adam gelmedi. Ve her sene olmadık hatalar yapıyoruz. Bence acil ihtiyaç tecrübeli bir stoper |
bence defansta sorun yok orta saha ve kanatlarda asıl sorun forveti unutmamak gerekıyo |
adu zE Elias diicem ama oda turkiyeye gelmes ki :( |
takıma ıyı bır yabancı stoper sart |
ön liberomu. yoksa mavubamı.... neyse o biraz hayal olur galiba. yönetim ileriye dönük para kazandıracak ve faydalı olacak oyuncular istiyorsa mavuba, niko kranjcar gibi oyuncular düşünülmeli bence. |
Alıntı:
HER MAÇTA HATA YAPIYORLAR.KADEME VE ADAM PAYLAŞIMI ÇOK KÖTÜ. BEŞİKTAŞIN ASIL EN SORUNSUZ YANI FORVET HATTI. |
Defans yapmasını adamlarımız bilmiyor değil iyi niyetlerinden de kimsenin şüphesi yok ama defansı çekip çevircek adam yok. o tecrübe o abi takımda yok. Hatırlayın Zago yu fazla geçmişe gitmeye gerek yok. Tecrübesi ile ne kattı beşiktaşımıza bize bu tipde adam lazım |
alsinlar stami iste, hem dünyaca ünlü, hem yok tecrübeli, hemde pahali degil |
Arkadaşlar Stam Ajax'la anlaşalı 6 ay oldu.Adam yuvasına dönüyor.. |
Evet Ajax ile 1 yıllık mukavele bile yaptı. |
Alıntı:
|
Öncelikle arkadas adina ben cevabliyayim. Adam yaklasik 6 ay önce kendisi belirtti Ülkeme dönecegim ve Futbolu orada birakacagim diye. Sampiyonlar Ligi maclari sirasinda alman televizyonunda bir kac sefer bu olydan bahsedildi. Bana göre Tigana Kleberson u sag kanatta Ahmed Hassan nin yerinde oynatacak cünkü sag kanada kimseyi almiyorlar bir Serdar geldi Bursadan oda anladigima göre Sag bek oynuyormus. Bize acil yönden sol kanata adam lazim cünkü orasi su anda resmen yol gecen hani durumunda ne defansda ne ortasahada sol kanat oynayacak adam yok. Sakin Kimse Ibrahim Üzülmez var demesin cünkü biktik artik ondan. |
Alıntı:
Haklısın sol kanada Caner alınabilirse çok iyi olur. |
Alıntı:
|
Bence ön liberoya gerek yok.Fahri çok rahat ön liberoda oynanayabilir.Klebersonu da ortasahanın ortasına çekerse sadece forvet arkasına bi Delgado bide sol açığa Denilsonu aldıkmıydı seyredin o zaman Beşiktaşı... |
Hocam BJK'nin 10 numaraya ihtiyaci yok. Taktiksel olarak bakarsak, Tigana orta alanda 4'lu oynamak istiyor. Ve bu 4'lunun 2'si kanatlarda, diger orta alanda kalan iki oyuncu bu durumda mutlaka 2 tane onlibero olmali. Sen bunun birini onlibero, birini de 10 numara yaparsan orta alanin dagilir ve savunmada sikinti cekersin. Bundan ziyade, sen 10 numara alabilirsin, ama o zaman kanatta ve iceriye donuk oynatirsin, Juventu'un Nevded'de yaptigi gibi. Delgado alinirsa zaten bence sag kanatta oynar. Su anda her basarili takim en az 2 onlibero ile oynuyor, bundan otesi yok! |
Alıntı:
Anlamadim? ---------------Fahri--------------- ---------------Kleberson------------ ----------------Delgado-------Denilson Yani boyle mi oynayalim orta alanda?:confused: |
arkdaşlar fahrinin ön liberoda çok başarılı oldğunu düşünüyorum milli takımda çok iyi oynadı ve iyi mücadele yapıyor bence ön libero sorunumuz yok defanstada i.toroman g.zan kray üçlüsü var sol kanada kimi monte edilir bilinmez ancak tecrübeli olduğu için i.üzülmez olacaktır |
bencede ön libero almalarında fayda var fenerin defansı bence bizden bile kötü ama iki tane ön libero ile oynuyolar apiah ve aurello onlar orta sahada bastıkları için fazla iş düşmüyo defansa zaten orta alanda boğuyolar rakibi bence i.toraman g.zan ve koray la götürecek defansı önlerindede fahri ve yeni alacakları ön libero inşallah (mavuba) olur onların önündede üç tane yaratıcı isim kleberson sağda denilson(inşallah) solda ve delgado(inşallah) ortada forvet arkası pozisyonda oynayacaklar bunlar benim düşüncem ve gayet mantıklı geliyor inşallah böyle bi takım olur manyak hücum eder valla forvetede koy roberts ve nobreyi al sana şampiyon işte |
Hocam senin takimda kanatlar yok:) |
bence bize stam gibi bi stoper bi sol kanat ve on numara lazım bobo gitse bile bana kalırsa forvet sorunu yasanmaz nobre gökhan burak ibrahim bir sürü forvet var yabancı hakkımızı niye forvetten kullanalım bize yası ilerlemis stoper lazım |
zindan senin kurdugun takımda 7 yabancı var |
Bakiyorum da, bizim Milli Takim'a giden oyuncularimizin neredeyse tamami stoper: Toraman, Koray, Mercimek, Gokhan Zan. Simdi bu mevkiye yabanci alirsan, bunlara yazik olmaz mi? Diger mevkiler bombos, mesela sol kanat felaket, forvette bolluk yok(en onemli sey!), bir defans oyuncusu almanin manasi nedir? |
tigananın dedigini yapsılar kardeşim |
Yapilacak sey belli: ---------------RUnje------------- Serdar---Zan----Toraman-----Uzulmez --X-----Kleberson--Koray-----------X -------Nobre---------X-------------- Bir forvet(Roberts, Bobo), bir sol kanat(Kapo, Gilberto) ve bir sag kanat(Delgado?) ve bu is olur. |
Alıntı:
sonunda kadar haklsısın kleberson manchester united dada forvet arkasında serbest oyb-nuyodu zaten klebersonu yerinde kullanmalıyız tigoş hoca sözüm sana :D |
Hocam nerden salliyorsunuz vallahi, ben maclari o donemde de takip ederdim ve United da forvet arkasi hep Scholes oynardi, on liberoda da genelde Kleberson-Djemba Djemba-Roy Keane'den ikisi oynardi, Kleberson daha hayatinda 10 numara oynamamistir. Kim cikardysa bu Kleberson 10 numara muhabbetini basini almis gidiyor. |
klebersonun 2li arkası oynatacak ve ön liberoya çok kaliteli bi isim şart |
bence defansada ii adam lazimm ama ilk is 10 numara kleberson o.sahanin ortasinda oynar onunde delgadoo 1 yabanci hakkimiz kaliyor geriye oda sol kanatta olur defansta o yuzden kr_ke 7 olsaydi su yabanci sayisii eksiklerimiz biterdiii simdi tercih tigananin isallh iii tercihler yapar |
Yabancı bi libero alsınlar takım forvet dolu |
Forvet lazım değillllllll: BURAK, FERRERİA, GÜLEÇ, BOBO (i.akın) |
okili Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:53 . |