![]() |
burası beşiktaş alayına gider... bu kadar sevinemezdim başka şeye.... herkes haddini bilecek...since 1903 |
Adam Askerlik nedeni ile Armasinda sanli AY YILDIZ bulunan besiktasimizdan ayrilip Ezikbahce Cumhuriyetine gitti, belki Ezikbahce Cumhuriyeti Vatandasi olursa yirtar diye---- Bu arada Eziklerin belgeseli var hani öyle tutulur diye izlemenizi tavsiye ederim Besiktas maclarindan sonra nasil büzülüyorlar zuahahhaahah.....- Almadim download ettim... |
abi asil yeni bi yasa daha cikarilmasi lazim serefsizlere ömür boyu askerlik diye |
Olmayacak İş Değil Alıntı:
|
TÜRK FUTBOLU BAŞAĞRISINA SEBEBİYET VEREN TÜMÖRDEN KURTULDU :-) BE$İKTA$ DİİL BEŞİKTAŞ ULANNNN |
ehehe bizim burada bu tip durumlarla karşılaşıldığında di get gumda dındıllan derler ehehe ama ne iyi oldu çok sevindim:D |
Belkide besiktasin beyninde Tümör vardi ondan basarisiz oluyorduk simdi kurtulduk :) |
ooooohhh biraz yüreğime su serpildi ama tümeeeerrr ooooo saaati geri getir yoksa seni öperim |
Tümör 6 ay sonra asker beddualarım gerçek olucak inşallah |
Desenize eziklerin bomba transferi ellerinde patladi? Hic gülücegim yoktu...:) |
Türkiye`de Saat: 19:21 . |