![]() |
şunuda hesaba koymak lazım türkiye ligi ile premier ligi karıştırmayın her babayiğidin harcı değil orda oynamak bence türkiyede çok iyi işler yapacaktır ! |
J.Roberts Transfer Haberleri ve Gorusler Tigana'dan, Roberts'e "Hayır" perde arkası... Beşiktaş teknik direktörü Tigana ile Yönetim arasında transfer anlaşmazlığı yaşandı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Yönetim Kurulu'nun İngiltere'nin Wigan takımında fforma giyen Roberts'e teklif götürmesi Fransız teknik adamın tepkisini çektiği öğrenildi. Tigana'nın, yöneticilere "Roberts'i istemiyorum. Roberts gibi bir oyuncuya 2 milyon sterlin teklif edilmesine hiç gerek yoktu" dediği öğrenildi. Bu sözler üzerine Yönetim Roberts'in transferinden tamamen vazgeçti. Gelişmeler kartalhaber.com'da. |
yani helal olsun tiganaya ben bu adamı istemiorum adam 34 maçta 8 gol atmış ya |
türkiyede hic atamaz ya dedigim gibi yasli alacagina genc al sonra avrupaya satarsin ;) |
ya bırak fener bile almaz o adamı bizden :) ama fener zenci sever gelse fenere kesin bi golu var :) |
arkadaşlar kolpa haber bu çünkü tigana nın robertsi istediğini kesinlikle biliyorum.Bencede uygun bir seçim olur.Çok skorer olmasa da güçlü ve fuleleri olan bir oyuncu.Defansı bozan,yanındaki forvete alan ve pozisyon yaratan cinsten.yani nobrede olmayan özellikler.birbirlerini tamamlarlar gibime geliyor. |
Nobrede defansı yaran adam ama bitiriciliği yok bize bitiriciliğ sağlam bi forvet lazım hem bi sürü forvet war bize iyi defans ve özellikle sağlam ortasaha lazım... |
Nobrede defansı yaran adam ama bitiriciliği yok bize bitiriciliğ sağlam bi forvet lazım hem bi sürü forvet war bize iyi defans ve özellikle sağlam ortasaha lazım... |
Vallah ben du adami tanimiyorum bile! Benim kafamdaki soru, seneye Ibrahim Akin ne yapacak? Nerde oynucak? Solmu Forvetmi Forvet arkasimi? |
valla bence de gereksiz bi transfer !nokta! |
Türkiye`de Saat: 07:07 . |