![]() |
Rochemback Beşiktaş için hazır kıta http://www.internetspor.com/v3/resim...Rochemback.jpg05 Haziran 2006 09:50 Brezilyalı futbolcunun Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı belirtildi. Fransız çalıştırıcının 'Olur' vermesi halinde yönetim harekete geçecek. İşte ayrıntılar...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Brezilyalı futbolcunun Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı belirtildi. Fransız çalıştırıcının 'Olur' vermesi halinde yönetim harekete geçecek Üç yabancı daha almak isteyen Beşiktaş'ta Rochenback gündeme geldi. Siyah-Beyazlı kulübün kapısını çalan menajerler, yönetime Brezilyalı futbolcuyu önerdi. Yıldız oyuncunun da Beşiktaş formasını giymeye hazır olduğu belirtildi. Bu gelişmenin ardından yöneticiler Teknik Direktör Jean Tigana'ya danışma kararı aldı. Fransız hocanın, Rochemback'a onay vermesi halinde, teklifi yapan menajerlerle önümüzdeki hafta tekrar masaya oturulacağı ifade edildi. 4 YILLIK MUKAVELESİ VAR BARCELONA'nın alt yapısından yetişen, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough formasını giyen 25 yaşındaki futbolcu, orta sahada görev yapıyor ve iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Rochemback'ın kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu arada İkinci Başkan Murat Aksu, yabancı transferinde önceliklerinin Gilberto ve Delgado olduğunu açıkladı. Aksu, Delgado için Basel kulübüne son bir teklif daha sunacaklarını, olumsuz sonuçlanması halinde bu isimden vazgeçeceklerini söyledi. Kaynak: Akşam |
Bu adam süper ya alırlarsa Kleberson la ikisi muhteşem olur!!! |
delgado ve insuanın oynayışı bana daha hoş geliyor ancak kaliteli bir futbolcu ona laf edilemez |
Kleberson'un kopyasi, hic lazim degil, alinacaksa iyi bir supurucu alinsin. |
valla ben şu ana kadar delgado 'yu çok istiyodum fakat iki seçenek sunsalar delgadomu rochemback'mı deseler gözüm kapalı rochemback derim |
delgado dan başkası yalan :D:D |
Hocam Rochemback'in Kleberson'dan farki ne, ikiz kardes gibiler. Ikisi de sag kanatta da oynayan on libero, ikisi de iyi oyun kurar, uzaktan sut ceker, iyi teknigi var, ama mucadeleci degil. Besiktas'in mucadeleci bir orta alan oyuncusuna ihtiyaci var su an. |
delgadoyu almazlarsa uzulecem |
evet kesinlikle iyi bir futbolcuı ve her iki ayağıda muhteşem umarım alınır |
arkadaşlar biraz daha bilgi werirseniz sewinirim bu adam hakkında.. |
yonetim duy sesimizi , rochemback topicini FORZA DELGADO ya donusturduk , alin artik su adami ..... |
adu zaten kleberson war rochemback'a hic gerek bile yok. |
yaramaz be abi....bize heyecanlı adam lazım bu adam odun gibi .....kendi coşmuyoki bizi nasıl coştursun... |
bence de bu adam aynı kleberson gibi delgadoyu isteriz |
geçen sene almak istemişlerdi zaten bu adamı ama klebersonu aldılar onun yerine +delgado transferide arap saçına döndü alacaksanız kıyın paraya alın almayacaksanızda admın piyasasını yükseltmeyin baselin yaptıgı bu piyasasını yükseltmek bi rest çekin ya bak nasıl verirler o zaman sanki bulunmayan hint kumaşı |
bu herifide her sene alıyoruz. :D |
Alıntı:
|
bu adam orta sahaya ilaç olur vallaha delgado dan daha iyi |
ben bunlara inanmıyorum.......ne demek rochemback hazır kıta.....palavra bu haberler......bu yönetim de transfer yapacaksa yapsın....yine ağustos'a kalmasın.....delgado hakkında da açıklama yapsınlar....bu ne belirsizlik.....biri anlaşamadık diyor...diğeri 3 mln euro'ya tamam..vs.....boşu boşuna taraftarı oyalamasınlar.........şunu da unutmasınlar.......bu son şansları...... |
Delgadoyu Isterizzzzzzzzz |
ya akşam hergün başka bi transferle çıkıyo karşımıza..balon haberrrrrr!!!!! |
delgado alinacakk rochembackta ii adam ama delgado bizim olur en gec bu haftaa bide gilberto yada kily gelecek sanirimm |
adu Delgado gelsin... |
Olaz Kardeşim. Delgado Ve Insuadan Başkasi Yalan. Bize Orada Kleberson Ve Koray Gibi Isimler Yeter. Bize O'nun Mevkisinde O'ndan Daha Karakterli Ve Kariyerli Biri Lazim. Tabi Bi De Defansla Sol Açik. Delgado Ve Insuadan Başkasi Yalan. Kily Gonzalesi De Almak Yanliş. Kily I Alacaklarina Tiganayi Oynatsinlar. Yaşlari Da Ayni Sayilir Zaten... |
KAFAM İYİCE KARIŞTI ALCAKSAK ALALIM VALLAH DELGADO MU? Rochemback MU? KİM? |
rochemback yalannn o bolgeye futbolcu aramıorz biz bizim aradıgımız delgado ve denilson ama bnce delgado gelirse sol beke adam alırlar o da gilberto olur |
Kim bu ya? Ben Delgado diyorum. Gözüm tutmadi bu hirboyu :) |
Aslında adam iyi bi oyuncu ama bizim o mevkii de klebersonumuz var o yeter bize.Ama nedense yönetim bi türlü delgadoyla denilsonu almıyo tek eksiğimiz bi oyun kurucu ve sol açık inşallah hayırlı haberler yakındır arkadaşlar... |
ölümüne delgado.....:) |
kelberson bu adama 10 ceker bize delgado gibi bi adam lazım delgadoyu alsınlar başka adama gerek yok yaaaa bunlar şaşırmışlar abiii bi adamı alamadılar |
3 futbolcu alınacak denılmekte bence bunlardan 2sı olsun ama kalıtelı olsun bosuna para harcanmasın! |
tanımıyom ama iyi futbolcuysa gelsin:) |
---------------------Runje-------------------- Thuram------İ.Toraman----G.Zan--------Koray ------Feindouno----Kleberson---Gilberto------- ---------------------Yıldıray------------------ -----------Nobre----------------B.Yılmaz------ |
ARKADASLAR EN FANATIK TARAFTAR YARISMASI DUZENLENMIS GIRIN VE BESIKTAS IMIZI YUCELTIN. SON DURUM GERIDEYIZ. |
bu adam 24 yasında ama dewamlılıyı olan bir oyuncu deil sorunlu bir oyuncu ... |
çook kaliteli adam gelirse bence çok yararı olur ama ingiltere ligini bırakıp gelir mi bilemem |
bır suru ısımler atılıyo bekleyıp gorecez |
ya bu adam hakkinda biraz daha bilgi verebilir misiniz? Ben hic tanimiyorumda. |
eskiden sporting de oynuyodu ben orda çok izleim baya güzel oynuyodu ama sorunlu felan diyolar eğer öyleyse biz sorunlu felan istemeyiz yetti bu deli futbolçulardan illallahh:D |
Türkiye`de Saat: 10:03 . |