![]() |
mutlu yıLLar Pascal NOUMA .... bugun 4 ocak pascal noumanın dogum gunu ! FRANSADA DOGDU 36 OLDU MUTLU YILLAR PASCAL NOUMA!!!! made in samSA... saygıLarımLa... |
pascallll kalbimizdesin seni özlüyorum be asi ruh.. .. .. |
UNUTTUK mu yoksa :s |
iyiki doğdun pascal nouma seni unutmayacağız |
Alıntı:
Pascalın doğum günü 6 ocak değil mi ya ? |
Alıntı:
|
kaynak FORZA BESIKTAS ! sıtesı ! ;) saygılarımla ! |
Alıntı:
Pascal Nouma - Vikipedi Beşiktaş - Çarşı: Pascal Oliver Nouma ( 1972 - ) Nouma.Org - Pascal Nouma Hakkında Bilgiler, Biyografi, Resim Galerisi, Video Arşivi... |
kaynak forzabesiktas ama dikkat edersen konu bugün açıldı ama 6 ocak 1972 yazılı. kaynağını kontrol et:D büyüksün PASCALLLL |
ii ki dogdun pascal happy bithday to you :D |
dogum gğnunde keşke yanımızda olsaydı ya |
iyiki dogdun pascal |
yha dgrudur ama bn öle okudum kusura bakmayın ama bugunden kutlarız bızde ! 1 yanlıslık bıle olsa ıcımızdekı dusunce onmlı ! ;) saygılarımla.. |
kardeş 6 ocak be :D bende konu açtım silerseniz ii olur pardon :D |
iiki doğdun nouma seni unutmayacağızzzzz |
bu kaLpLer seni unuturmu :) |
fransada dogdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascal nouma pascal nouma oooooo |
6 ocakta iyiki doğdu diyeLim o zaman ! :):) PasCaL sen bizim herşeyimizSin !!... |
pascal var mi senin gibisi be Tumer asker e gitmiomus pascal a yap desek yapar o kadar Turklere sempati ile bakan biri seni unutmak mumkun mu pascal!!! |
keşke beşiktaşta olsaydı:( uyhhhhhhhhhhhhhh |
pascala açık mektup.... doğum günün kutlu olsun. seni veren allaha kurban olayım.. seni beşiktaşa kazandıran yöneticeden allah razı olsun... artık senin gibi sahada herseyini veren futbolcular gelmio beşiktaşa... sen gelmeden önce ferdimiz vardı (ferdinand) sonra sen geldin... sen bizi anladın biz seni anladık... sen sahada savastın bizde tribunde senin için yani beşiktaş için savaştık... keşke bugunde burda olsan... yada bı gun yıne kazana gelsen cossak... yada devre arası kampına gelsende beşiktaşlılık dersi versen.... iyi ki doğdun.. |
iyiki doğdun pascal iyiki varsin :):) inşallah beşiktaşımıza t.direktör olarak gelirsin bigün |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |