![]() |
"Etek en çok ezikler ve medyası ve onun yalakalarına yakışır" |
arkadaşlar bu şekilde yazılar yazarak bi çeşit reklam yapmaya çalışıyo bence. boşverin bu adamı(adam değil ama terbiyemi bozamam onun için). |
ya arkadaslar, adamin ekmegine yag sürmeyin, bu adami aranizda daha önce duyan eden var mi? ne o yani gidip sitesini basip bu adami kahraman mi yapalim? düne kadar hic kimsenin tanimadigi, valla ben sahsen hic duymadim, gazeteciyi, yarin vaay basin ozgurlugune darbe, magdur gazeteci metin gibi karsimiza cikarmasinlar, bence tek kelime ne tumere, ne bu adama degmez, tumeri konusdukca adami cok takdigimizi zannedecekler, degmezzzzzzz, saygilarimla |
lan.!!!! Küfürden dolay edit! |
kimmiş lan bu dingil BEŞİKTAŞ camiasına etek giydirecek adam daha anasının karnından doğmadı,BEŞİKTAŞ sana bir girdirirse o eteği nerene giyeceğini şaşırırsın dürzüüüü |
Beşiktaşın adını besmeleyle al azına GAVUR,salyalar akan pis ağzınla şerefli ismimizi kirletme..ezik Heryerde Ezik Işte....hemen Belli Ediyolar Kendileri...bunlara Küfür Etmeye Bile Değmez..allahindan Bulsunlar Dicem Zaten Bulmuşlarki Ezikbahçeli Olmuşlar..:D |
haddini bildirmek lazım kim lan o beşiktaşa etek giydircekmiş şunu söliim pascal hala elini şortundan çıkarmadı ona göre fenerliler akıllı olun |
Ulan gerizekalı metin biz tümörün eziklere gitmesine kızmadık nere giderse çektirsin gitsin.Bizim hazmedemediğimiz konu O HERİFİN bizi yıllarca BEŞİKTAŞLIYIM diye kandırması.Delikanlı gibi çıkıp"Ben profesyonel futbolcuyum,ayrıca aileme bakıyorum,ama BEŞİKTAŞ hep benim kalbimde kalacak....v.s" gibi şeyler söyleseydi gene gitseydi,zaten TIGANA istemiyordu..O ETEK de size yakışır,"istifa ediyorum,kesin dönmem"diyen azizeye yakışır o etek,haddini bil İTaat et,BEŞİKTAŞ'ın adını ağzına alma |
ben senin gibi yazarın taaaa....sen kimsin ulan beşiktaşımıza ve taraftara laf atıyosun lauk.. |
Meşhur olmak mı istiyorsun beşiktaş a laf at, fener e yalakalan! kokartmı istiyorsun siyah beyaz formalı bütün oyunculara kırmızı kart! paramı istiyorsun beşiktaş ı sat fener e git! Bunlara en güzel cevap ciddiye almamaktır. Tümer e gelince benim önerim İnönü ye geldiğinde düzeyli pankartlarla protesto edip bunun dışında ona sıradan bir insan tavrını göstermektir. biz bu şekilde onun üstüne gittikçe kendini adamdan sanıyor. bugün gazetede "biliyorum eşime ve anneme küfür edecekler inönü de demiş" ETMEYECEĞİZ... değilmi?? |
Türkiye`de Saat: 04:21 . |