![]() |
en sev diğiniz futbolcular |
sergen den başkası değil. |
Tabiiki de Sergen Yalçın |
Ronaldİnhooo |
Sergen ile Ibrahim Toraman'dan baskasi yalan ! |
Alıntı:
bu adamın nesini sevdin anlamadım bu adam değilmi konferedasyon kupasında bizim millilerle sahada kavga eden çingene.. futboluna lafım yok ama sevmekmi aslaaa. |
sergen,toraman ve sonuna kadar PASCAL NOUMAAAA! |
Hasan Kabzeeee :) |
Sergen Şifo A.Dursun Buffon Thuram A.DeL Piero F.Totti Henry Adriano R10 ve Tabiki PASCAL NOUMA |
PasCaLLLLLL |
tabiki Pascal Nouma |
KABZE, Andriy Shevchenko, Kevin Kuranyi |
D.Amokachi,İ.Toraman,Nouma,Kaka,Ronaldinho |
Gattuso,Pascal,Münch Nefret ettiklerimde İnzaghi,Tuncay,Nobre,Ayhan |
Gattuso,Pascal,Münch Nefret ettiklerimde İnzaghi,Tuncay,Nobre,Ayhan |
Sonuna Kadar PASCAL..birde Roni |
Kleberson, Nouma ve Cordoba |
I.Toraman, C.Ronaldo, Y.Bastürk |
Pascaaaal,Sergen,Carew,Kleberson,Henry,Ronaldinho, E'too ve Youla(dermişim yumrugu yermişim) ...:D |
Pascal,Carew,Ronaldinho,Robinho,Kleberson,Amokachi hep zenci soyledim birde beyaz soyleyim Moriantes,Luis Garcia |
Kaka ve Ronaldinho Muhammet ! |
BEN, bnm genclıgım ronaldınho bnm 1 ewre ustum sergen we kucuklugum muhammet !! bukdar yanı!! |
ben özellike Ronaldo Guiraro'yu ayrı bir severdim.Dünyada da Şu an futbol oynayanlardan Zinedine Zidane'ı ayrı bir seviyorum.Adam Dünya Şampiyonu yapıyor Fransa'yı nerdeyse tek başına.Ama o kadar mütevazı ki hayranıım onun bu kadar herşeyi sindirebilmişliğine. Ama Ben bir Jürgen Klinsmann Hayranıyım.Ben öyle özel bir gölcü görmedim.Kısmet olmadı canlı izlemek ama kendisine özel bir hayranlığım vardır. |
MARCUS MÜNCH ve PASCAL NOUMA |
Pascal Nouma tabiki FENERE ..... PASCAL NOUMA |
Koray Avci |
Mantığım Sergen demek istemiyo ama kalbime engel olamıyorum ____SERGEN YALÇIN____ |
ronaldinhooo |
Alıntı:
|
en Sevdiğim Futbolcu,askerden Kaytarmak Için Avrupa'ya Transfer Peşinde Olmayan Futbolcu.. |
çingene? Alıntı:
not: çingeneler dünyanın dört bir yanına dağılmış çok eski bir medeniyettir ama ben brezilya da çingene oldugunu duymamıştım. ayrıca çingenelik herhangi bir ırkın da olamayacağı gibi aşağılanacak bişey değildir lütfen beyler biz beşiktaş taraftarları olarak ırkçılığa karşıyız. bu duruşumuzbelli diye düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |