![]() |
bjk tvde tümöre tepki zuhahaha:))) Bjktv'deki canlı yayında ilginç diyaloglar Bjktv'deki Pazar günkü canlı yayında Tümer'e büyük tepki vardı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Programa katılan taraftarlardan biri, çantasından çıkardığı eteği Tümer'e vermek istediğini belirterek, 'Sözünde durmadığı için bu etek ona yakışır. Eteği giyerse askerlik sorununu da kökünden çözmüş olur' dedi. BİR başka taraftar ise 'Para için kulüp değiştirenler, zamanla yok olup gider. Tümer de bunlardan biri olacak. Siyah-Beyazlı formayı giymek her futbolcuya nasip olmaz' diyerek sitem etti. Program bitiminde de salon 'En büyük Beşiktaş. Paragöz Tümer' sloganları ile inledi... Birçok taraftarın bu yayın sonrası Bjktv'yi araayarak tepkilerini dile getirdiği öğrenildi. Taraftarların, "Beşiktaş Kulübü'nü temsil eden televizyon kurumundan Beşiktaş'a yakışan yayınlar bekliyoruz. Bizler ailemizle birlikte BJKTV'yi izliyoruz. Ne olursa olsun Beşiktaş terbiyesinden uzaklaşmamalıyız" diye dert yandıkları belirtildi. Bazı taraftarlar da yayını tebrik ederek "Bu yapılanlar tümer'e az bile" yorumunu yaptılar. |
az bile söylemişler |
iyi olmuş şerefsize... |
helal olsun bu serefsıze az bıle |
ii yapmışlar heLAL olsun :) |
gerçektende az bile,gebertsek şerefsizi yeridir. |
hell olsun delikanlı kanlı adam sözünde durur isteyen gider hiç farketmezz |
iyi olmuş azbile yapmışlar |
valla yine az demisler. Ben olsam daha neler sayardim....:) |
Alıntı:
|
keşke kaale alınmasada biz inönüde haddini bildirsek... büyük ihtimal bize gelcek cesareti bulamıcak bizde direk küfür edemicez:) |
Alıntı:
|
Tumer profesyonal bir futbolcu, søhreti genc yasinda yakalamadi, vede para kazanmak icin baska takimda oynicak ønumuzdeki sene!!! Yasida gelmis 31. (cenabet rakam).. Kendi geleceyi icin para kazanmak zorunda bu son yillarinda... Ona serefsiz diyenler asil serefsizler, (cunku kendileri de ayni seyi yaparlardi)!!!!!!! Sizlere sadece guluyorum.. ## ben futbolcu olsaydim, bu yønetim basa geldiginde birakirdim takimi ## ## ALLAHIM Tomas Jun`u aldi bu yønetim ## takim nasil sampiyon olsun bøyle bir anlayisla## |
Beşiktaş tan giden hangi futbolcu başarılı olmuş ki.Fakat ancak taraftarlar arasında olabilecek bu tür diologların Beşiktaşın her ne kadar yönetim kontrolumuzde değil dese de tvsinde olması Beşiktaş etiğine uygun bir davranış değildir.Ayrıca Beşiktaş dergisinin son sayısındaki fenere yapılan göndermelerin de bir resmi dergi tarafından yapılması etik değildir.Biz kendi işimize bakalım. |
Türkiye`de Saat: 16:39 . |