![]() |
Alıntı:
|
Ewet bende izlemiştim bu arada fenere geliyoda Beşiktaşa niye gelmesin adamın Beşiktaşlı olduğunu herkes biliyo |
Alıntı:
|
yildiray super olur ama fiyati pahali oldugu için sanirim alamayizz |
10 Numaraya Yildiray Transferİ Bence Delgadodan Daha Mantikli Olur ÇÜnkÜ Bobo KaldiĞina GÖre 2 Yabanci Daha Alicaz Bunlardan Bİrİsİ Sol AÇik Bİrsİde Oyun Kurucu EĞer Oyun Kurucuyu TÜrk Alirsak Ötekİ Hakkimizi Defansa Kullana Bİlİrİz Buda Bence Çok Mantikli Bİ Transfer Olur |
yabancı hakkını delgadoda kullanmıcaz da kimde kullanıcaz yav:D yine saçmasapan transfer olayları oluyo |
kısacası yalan diorum yıldırayın böle bi tekliften haberi bile yok birinci ağızdan |
Kardeş bizde bazı yöneticileri tanıyoruz hemde çok yakından ok transfer gerçekleşirmi bilmem ama teklif var |
walla yıldıray çok ii bir futbolcu ve alınırsa gerçekten fenerliler çatlar çünkü yıldırayı almayı fenerde çok istio fb sitelerinde yıldıraya hayranlıklarını bildirenler ve onun hakkında konular açmışlar ama çoğu yıldırayın fenerde oynayacağına inanmıo onun beşiktaşlı olduğunu söleyenler var benim hangi takımı tuttuğu ilgilendirmes tümer gibi sağda solda ötmemiş profesyonel bi futbolcu sevinirim yönetim açsa kesenin ağzınıda alsa arkadaşlar delgado hakkında bişi bilen varmı gazetelerde pek yazmıo noldu transferi kartalhaber de transferin zora girdiğini sölemişti en son başka haberde yokkk:confused: |
valla dşi kartal arkadaşım banada delgado işi yalan oldu gibime geliyor,çok uzattılar,bence adamın gönlü yok,eşi falanda istemiomuş türkiyeyi ama tabii gene son ana kadar gözümüz kulağımız haberlerde olacak,yıldırayın beşiktaşlı olduğuna inanmıorum sanki onuda fener alcakmış gibi gelio,aman allah korusun tabiide,bize gelirse gerçekten çok iyi olur. |
Türkiye`de Saat: 22:58 . |