![]() |
yuh kasımpaşa ya :D arkadaşlar maç 3 üzeri :D yeneriz :D kasımpaşa küme düştü tahminimce |
haydi beyLer bayanLar.. maçaAaAa... :party: |
Beşiktaş rahat kazanır ama aksilik olursada rakibi kasımpaşa değil kendisi olur |
Orda olacağım ve sağlamın savunmada kimi görevlendireceğini cok merak ediyorum özellikle sağ bekte. |
Arkadaşlar gruba yeni katıldım, sizden bir bilgi almak istiyorum.Bu biletixten satış koşullarını bilmiyorum.İstanbulun dışında ikamet ediyorum.Cumartesi inşallah İstanbulda olacağım ve kız arkadaşımı maça götürmeyi düşünüyorum.Esas sorularıma gelince, sizce yeni açıktan bilet alınır mı? (malum kız arkadaşım bjk'li ve stadyumda o ambiyansı yaşamasını istiyorum) Bir başka sorum ise biletixten şimdi bilet ayırsam,bu bileti en geç ne zaman alabilirim?Maç günü alabilir miyim?Ve nereden almalıyım?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
defansta kim oynayacak ben bunu anlamadım. baki toraman ve tandoğan kart cezalısı stoperde kaş ile gökhan zan oynasa sağda kim oynayacak anlamış değilim |
kendi sahamızın avantajını kullanıp taraftar desteğiyle alırız bu maçı:) |
havada karada alırız |
Tigerbjk Yeni açıktan bilet git paşa paşa maçını izle ambiansı şahanedir. Rahattır sorun olmaz. |
patronumdan izin alırsam bende maçtayımm inş... |
Türkiye`de Saat: 06:43 . |