![]() |
ibrahim toraman ebru destan yalan mı doğrumu bilinmez ama ibrahim toramanla ebru destanın arasında bir ilişki varmış...ben o kadınla ibrahimi hiç yakıştırmıyorum çok itici bir kadın bir kartala çok daha iyileri layık hemde yeni kaptanımıza en güzeli layık sizce onlar yakışıyor mu :questionmark: |
adam yakışıklı birde kaptan peşinden koşan çok olur |
olmaz öyle şey ebru benimdir benim kalacak:)kaptan akıllı ol:) |
O haberi bende okudum ama yalan kokuları geliyordu Eğer gerçekse bile bizi ilgilendirmez biz Toraman'ın sahadaki futboluna bakarız (ayrıca Toraman mutlu olsun da kiminle olursa olsun..) |
kızlar için yalan erkekler için yakışır abime :D |
Alıntı:
|
Futbolda 'Destan' yazıyor Manken-şarkıcı Ebru Destan, Vedat İnceefe'den sonra yine bir futbolcuyla aşk yaşıyor. Ebru'nun yeni aşkı Beşiktaşlı İbrahim Toraman... *** Orada neler oluyor? Eski futbolcu Vedat İnceefe ile yollarını ayıran Ebru Destan'ın Beşiktaş'ta forma giyen bir futbolcuyla aşk yaşadığı iddia edilmişti. Herkes bu siyah-beyazlı oyuncunun kim olduğunu merak ederken ortaya ilginç bir iddia atıldı. Buna göre; eski manken yeni şarkıcı Ebru'nun aşk yaşadığı isim Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu İbrahim Toraman'dı. Ebru Destan ile İbrahim Toraman'ın gerçekten aşk yaşayıp yaşamadığını önümüzdeki günler gösterecek. |
vallahi toraman yakışıklı adam olur tabi.. ama ebru destanın sevgili olduğu futbolculardan bir takım kurulur :D |
:D:D:D |
ben yakştıramıyorm. bi insan ancak bu kdr yakşklı , karzmatik ve tatlı olabilir. Beşiktaşlı olması da cabası :D onu bırak evlenelm ibooo :D:D |
Türkiye`de Saat: 01:00 . |