![]() |
her sene her gelen aynı lafları ediyo sıkıldım okımıcam bile iyi bi yedek olur fahriden gerci bu kadroda fahride oynar her şeyden onemlisi dilerim cagdas,a.dursun gibi cıkmaz |
NE bur tepkiler ya? Fahri Tatani almayalim da, hangi Turk oyuncusunu alalim, cevap verir misiniz? |
Aslında son 2 sene yaşadıklarımızdan sonra insanlarım hiç bir futbolcuya güvenmemelri ve birazda tedirgin olmaları normal gibi ama. tabiki iyi düşün iyi olsun felsefesiyle yaklaşmak daha doğru olur sanırım... |
Toraman dan yakın ilgi İbrahim Toraman, Milli Takım kampında Fahri ve Burak ile çok yakından ilgileniyor. Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören tarafından 6 aydır tecrübeli futbolcular ile birlikte toplantılara sokulan İbrahim Toraman, Milli Takım kampında Kartal'ın yeni transferleri Burak ve Fahri'ye yakın ilgi gösteriyor. Gençlere ağabeylik yaparak onlara sürekli Beşiktaş hakkında bilgi veren Toraman, "Beşiktaş'a genç, uyumlu bir kadro http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgeliyor. Hepsi birbirinden değerli oyuncular" yorumunu yaptı. kaynak:fotomac |
bence Fahri iyi bir oyuncu! Besiktasa gelince Koray gibi bir cikis yaparsa kimse sasirmasin! |
İstediği zaman çok iyi oynuyorda bazen işi bozuyor ama beşiktaşımıza hayırlı olsun ... |
niye kötü düşüneyim, rıza hoca yüzündenmi? yo yo tigana boş beleş almaz. keşke diyorum sağ kanatta yozgatlı gibi biri olsaydı bu sezon tandoğan yerine. türklere güveniyorum. Terimin dediği gibi brezilya oyun tarzımız var:D |
artık bu kesinleşmiş transferlerle ilgili sabit konuları kaldırsak sevgili modum huzulü yer tutmasa derim ne derisn |
beşiktaş gücüne güç kattı bence iyi transfer beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun:) |
hayırlı olsun |
Türkiye`de Saat: 06:13 . |