![]() |
Alıntı:
|
hayirli olsun |
bu haber doğrumu yaa. sergen 2.lig demi oynayacak? çok yazık oldu sergen e ama "acı patlıcanın kırağı çalmaz" derler. sergen bu duruma düşmeyebilirdi ama kendisine hiç dikkat etmedi. sezon ortasındayken takım çalışırken sergen sakattı veya salonda çalışıyordu. birde üstüne üstlük takımda huzursuzluk çıkartıyordu veya basın bizi kandırıyordu. ama sonuç olarak bu haber doğruysa sergen e çok yazık olmuştur. |
YOK EBENİN A.... ALİ SAMİ:D |
sergene ve sekerspora hayirli ugurlu olsun |
|
ya şaka maka gitti şekersporla anlaştı adam,ben daha iyi takıma gider diye tahmin etmiştim yanılmışım |
Şekerspor geçen sene kapalıydı ve bu sezon bomba gibi transferler yapıp takımı tekrar kurucağını duymuştum... Bir senelerin Fiorentina yani Fiorenziena gibisi bişidi.. Sen bunları hakketmiyorsun ama neyse Sergencim için hayırlısı olsun.. |
manyak ya bursa antalya istiyor buda sekere gidiyor ya insanda bir akil mantik olur ya git antalyaya orada güzelim hayatini yasa ;) ne güzel hava süper yer ;) |
sergen Gibi Bir Futbol Ilahi Futbolu Böyle Bitirmemeliydi Zirvede Birakmaliydi:( çok üzgünüm... |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |