![]() |
Koray Beşiktaş'ta Mutlu... Beşiktaşlı futbolcu Koray Avcı'nın menajeri Ahmet Bulut, Koray'ın siyah-beyazlı takımda mutlu olduğunu ve sözleşmesinin 3 yıl daha uzatılması için görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Ahmet Bulut, Koray'ın Kayseri Erciyespor'a transfer olacağı yönünde bazı spekülasyonlar yapıldığını belirterek, ''Böyle bir şey yok. Koray'ın 1 yıl daha Beşiktaş ile sözleşmesi var. Ayrıca, bu sözleşmeyi 3 yıl daha uzatmak için kulüple görüşmelerimiz sürüyor'' diye konuştu. kaynak maraton.com.tr |
nerden nerden cıkarırlar bunları |
koray ın gitmesi için ben hiç bir neden göremiyorum. ve de gitmesini istemiyorum. az sayıdaki adam akıllı topçularımızdan birisi zaten onuda sebepsiz yere kaybetmek hiç bir beşiktaşlı istemez. |
zaten balon haber diye inanmamistimdün cikan haberlere! |
şu takımda doğru dürüst karakterde bi koray kalmıştı satılmadık şimdide ona göz attılarsa yazıklar olsun.bu yönetim çok beceriksiz.bu genc takımla biz seneye beraberlik takımı oluruz.nerde maestro nerde kanat adamları sadece satıyoz |
varya bu medya adamı katil eder ya!!!! |
BUrdan bu haber tüm yalanci medyaya duyurulur. Bizimle ne alip veremedikleri var bilmiyorum anlamis da deyilim. |
Valla ben beşiktaşta çok mutluyum kim mutlu olmazki bu takımda.... |
koray bizim en iyi oyuncumuz zaten ölümüne oynayan BİKAÇ oyuncumuZDAN niye gitsin ki zaten beşiktaşı karıştırmaya karışan ezik medyasının uydurma haberleri erciyesle çıkan transfer dedikodusu..FORZA KORAY..KORAY SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN... |
helal olsun sana koray sanada yakışan bu olsa gerek:) |
Türkiye`de Saat: 06:26 . |