![]() |
hehehe sana aynen katiliyorum ya gülüp gececeksiniz ya |
şakası bie guzel arkadaşlar |
figo gelmez bize bu kadar basit |
Ronaldinho yu da ikna etti! Beşiktaşın çiçeği burnunda futbolcusu Figo eski takımı Barça da oynayan ve yakın arkadaş oldukları bilinen ronaldinhoyu Beşiktaşa gelmesi için ikna etti.Ronaldinho ise bu durum için Figo gitmiş görmüş mükemmel bir takım ve mükemmel tesisler var,bende orda figoyla yanyana oynamak istiyorum.Hem ztn Nobre-Bobo-Ben en az 79 gol atarız.Klübümden bana yardımcı olmalarını bekliyorum.Boş mukaveleye imza atarım Bu arada tigana oğlum dediği Trezeguet ve Henry için;Onlar benim oğlum ben istersem ölüme bile qelirler.Gelecek hafta içinde İstanbulda olurlar. dedi kaynak..Forza Haber Ajansi (FHA) Pele İstanbulda!! Beşiktaşın anlaşma imzaladığı Pele bugun sabah saatlerinde Sabiha Gökçen havalanına indi. Havaalanında inlerle cinlerin top oynadığını gören Pele birden maçın ortasına daldı topu kaptığı gibi kameramanlara futbol topuyla şov yaptı. Bu olaydan sonra basın toplantısı düzenleyen Pele gazetecilere beşiktaş formasıyla poz verdi. http://www.imagestr.com/imagestr/528...9983944887.JPG Gece Hayatım Yok!! Basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlayan Pele, gece hayatının olmadığını ama haftada bir iki boğaz manzarasına karşı aslan sütünün eksik olmayacağını söyledi. Son kez çocukluğundan beri tuttuğu takıma geldigini vurgulayan Pele, "ali güneş mustafa doğan gibi oyuncuları çocukluğumdan beri tanıyorum, onların yardımıyla uyum sorununu aştımmı gollerimi dizecem" şeklinde konuştu. KAYNAK.. Forza Haber Ajansi (fha) |
oldu olucak benide alın:D |
yapmayin ya arkadaslar keske bu konuyu fikralar bölümüne acsaydiniz saygilarimla Latif |
yalan haber... |
haber gazete olunca ınsanın ınanası gelımıyo.haber lazım medyaya atıp tutuyorlar. ama fıgo manyakkkk olur bee:D |
Shuc alemsin kardeşim yaaaa, eywallah bu sıcak günde bizi güldürdün ya ALLAH'ta seni güldürsün:) Ama öncelik BEŞİKTAŞ'ımızın:D |
Alıntı:
heheheheeee guzel olmuss :) Alıntı:
heheheheeee guzel olmuss :) ShucEagle heheheheee guzel olmus:D :D ne oluyyo bee 50tane yazmısızzz:D |
Türkiye`de Saat: 16:57 . |