![]() |
|
Ya Kardeşim Biraksinlar Bu Işleri Hadi Alişmiştik Hersene Kluivert Hasselbank Yalanina Artik Bi Kaç Senede Bununla Uğraşiriz.... |
ee naparsın bu yönetim baştayken çekecez yalanları daha dün 3 tane yabancı alacaz dediler görüoz şimdiden boboyu aldılar kaldı 2 tane...bunlar milleti aptal sanıolar heraldeee...sadece acıyorum ve üzülüorum bunlara olan BJK ye oluyo çünkü |
o kim be figo geleceine sergen kalsayd daha iiydi ama sergende gitmis tekele ya neyse |
bence yalan haber bu... |
tabiki balon haber ...nerde bunun kaynağı yaa... |
Alıntı:
|
hehehehehehehehehe:D |
bjk ronoldinho ve messiyi aldığı barça ile yaptığı maçtan 7-0 galip ayrılmayı bildi maç sonrası basın açıklaması yapan eto'o: ben m. doğan, nobre, a. güneş, deli ibrahim gibi dünya yıldızlarnın bulundugu takımda oynamak istiyorum dedi ve açlık grevine başladı... |
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d |
bu olay üzerine tigana düzenlediği basın toplantısında o mevkide bobo ve nobre gibi yıldızlarnın bulundugnu ve eto'o ya ihtiyacımızın olmadını dile getirdi eto da bunun üzerine göz yaşlarını tutamayıp ben onların yedeği de olmaya razıyım dedi ve tiganayı ikna etmeyi başardı :) |
kardeş hayal gücü süperr huhaua:D |
son dakika.DROGBA ve DUNCAN KARTAL OLDU :D:D Besiktas transfere dur demiyor dream team besiktas'da yeni gelismeler var..Chelseanin fildisi sahilli futbolcusu Didier Drogbayi gece gec saatlerde istanbula getiren besiktas yonetimi diger yandan ise basketbol takimina spurs'un pivot oyuncusu tim duncam'i transfer ettdi bu oyuncular karsiliginda besiktas chelseya 30 milyon euro ve san antonio spor basketbol takimina 40 milyon usd odesi... kaynak.. CNN,BBC |
e bu yönetim ve balon basın bizi işte böyle hayalperest yapıyor kardeş :) |
son dakıka haberı bjk bu transferleri yabdıktan sonra bjk'ye sız yorulmayın bosuna sıze sampıyonlugu,sampıyonlar lıgı kupasını hatta dunya kupasını bıle sıze werıyoruz dedıler:D:D:D |
buna kım ınanır?kadır ınanır |
Gelmesin zaten... |
arkadaslar, fotospor veya fotomacin her basligina topic acarsak bu forumun amaci kalmaz... böyle haberleri gercekten fikra bölümüne aktarabiliriz. Bizim böyle ezik haberleriyle isimiz olmaz... |
ya bu adamlar cıldırmış bi delgadoyu alamadılar figo diyolar figo migo istemiyoruz biz yaa delgadoyu alın bu takımaa |
sergen ve tümerden sonra figo gibi bir transfer şart |
bu işin iyice cılkı çıktı önüne gelen transfer oluyo beşiktaşa yarın ronaldinho beşiktaşta derlerse şaşırmayın |
adu figo adam mı ya :) bırakın boş işlerle ugrasmayı ... |
figo demek haginin yarattığı sansasyonun yıkılması demek.. figo diyip geçmeyin gelirse tribunler dolar, formalar kapısılır, basının gozu uzerinde olur, sponsor çoğalır vs. vs..... |
ama hepsi hayal gibi.... |
hayl de olsa güzel tabi .... |
ADAMLAR kendilerine EMEKLILIKSPOR da sanediyor parisli kara kartal oldu olacagivarsa dedesinide alalim hic degilse aylecek huzur bulur degilmi yaw burakin bu bos isleri gidin de adm gibi futbolcu alin galiba yonetim bi transfer icin 1.5 avro yu yusuf yusuf diyerek veremiyor sonra sen git FIGO ya yillik 2 milion avro ver adami guldurmeyin:D :D :D |
Alıntı:
|
Figo beşiktaşa yok canım okadar da değil hemde figo gibi tam profesyonel futbolcu 2.5 milyon euro |
SAçma saçma |
gelmesin... |
gelirse hayır demem hemen gidip bi formasınıda alırım ama hiç öle bir girişimde bulunduğumuzu zannetmiyorum |
Alıntı:
|
bence figo'ya 500.000euro bile werilmez.... g.tün deki kıllar kadayıf olmuşne işi war beşiktaşımızda. hem gençleştirioz hem figo dioz allahm yaaa |
Türkiye`de Saat: 23:01 . |