![]() |
yok abi güldürmeyecekler yüzümüzü...inşallah maçlardan boynumuz bükük çıkmayız yine... |
HAYDI ARKADASLAR EN ATESLI TARAFTARIN BIZ OLDUGUNU GOSTERELIM www.ankette.com HERKES BESIKTAS A OY VERMEYE E DAHA NE BEKLIYORSUNUZ aLPay by C@RSI Since 1970 |
delgado gel artik ya.... baya beklettin taraftari |
arkadaşlar bir taraftan tigana bobo genc ve yetenekli kesin alınması lazım diyo lig tv böyle diyo anlayamadım valla |
bunlar Kafaya Koymuş Taraftari Verem Edecekler..ŞİMDİ BAKTIM LİG TV SİTESİNE ŞİMDİDE TİGANA BOBO YU BİTİRİN DİYE TALİMAT VERDİ YAZIYO.. |
eywallah kade spaylasım için.......... |
tigana ya aldir su zigiçi birakin boboyu robertsi ya zigiç zigiç |
BUYUR BURDAN YAK BİZ NEYE İNANACAZ YA Tigana: “Bobo’yu bitirin” Yazar:cBayrak@7th Haziran, 2006— Kategori:Beşiktaş Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana Bobo’nun transferinin uzaması üzerine Başkan Yıldırım Demirören’i arayarak “Bobo çok genç ve yetenekli bir oyuncu Beşiktaş’a hem maddi hem de futbol olarak çok şey verebilecek, istikbali olan bir oyuncu. Bu redenle transferinin bir an önce bitirilmesini istiyorum elimizi çabuk tutmalıyız” dediği belirtildi. Bu durum üzerine Demirören, “Hafta sonuna kadar Bobonun işini bitireceğiz” sözü verdi. KAYNAK: www.ligtv.com.tr |
yonetimmmmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alinn su zigiçiiiiiii lutfeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaa lutfennnn |
hadi baskan alda zigiçi gol sorunumuz kalksinnnn bi an once bu adam bizi uefada finale tasirr atacagi gollerlee |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |