![]() |
sadece Beşiktaş ilgilenmiş bide öneri çok enteresanmış.. demekki beş para etmeyen adama 10 para değer biçmişiz. adam bile şaşırmış.. ağzı kulaklarında :D |
roberts' in beşiktaşa kesinlikle gelmeyeceğini ve yönetimimizin bu gibi bir düşüncesi olmadığını düşünüyorum.eğer bobo alındıysa robertsi beşiktaş ne yapsın kaç forvetle oynayacağız bence bunlar basının işleri robertsle vakit geçirmeyelim derim... |
|
bence boboyu bırakmamaları lazım hem genç hemde brezilyalı ilerde iyi işler yapar |
ya bu adama 3.5 milyon pound ne demek ya bunlar kafayi mi yemisler? bu adam bu paranin 3 te biri bile etmez, para saymayi mi bilmiyolar nedir? elinizi vicdaniniza koyun eger varsa, bu ne sacmalik yahu, kimmis roberts , ne yapmis, nerde ne kadar oynam,iz bakin yahu, ayip be ayipp, |
Alıntı:
ayrıca konu başlığına uygun şeyler yazalım.. Roberts transferiyle ne alakası var anketin?? |
beş para etmeyen adamın wiganda ne işi war,bence wigan son yılların iyi takımlarından,we robertsde de iyi bir teknik var,bu kadar olumsuz düşünmeyelim bence,bu adam bize gelecek gibi gözüküyor,hem çok başarılar beklediğimiz insanlarda başarız sonuçlar gördük,bu işler zor,hiç belli olmaz kimin neler yapabileceği,hawayı yakalamak çok önemli.hayırlısı olsun |
Neden bu kadar karamsarsınız silkelenin biraz ümit etmeden olmuyor. sonra bu hava bütün herkese yansıyor ve kötü başlıyoruz sezona. sanki gs çok iyi yabancılar aldı da şampiyon oldu geçen yıl. belki kıyaslamak doğru değil ama aklımızın köşesinde bulunsun diye söledim. ayrıca yabancıda kime göre ve neye göre iyi? birçok kişi bobo yu beğenmiyor bende keşke kalsa diye bekliyorum herkesi memnun etmek mümkün müdür? |
bobo zaten belliydi çünkü bizde kendini gösterdi ve fiyatı arttı fizik olarak cok iyi bir oyuncu ilerde cok iş yapar alsaydık iyi olurdu ama neyse robertsde blacburnle anlaşmış oda gelmez tek umut 10 numara bizim için delgado onu bi baglasalr iyi olacak hadi bakalım bekliyoruz.. |
Beşiktaş, Wigan Athletic'in süper starını renklerine bağlıyor Siyah-Beyazlılar, bir süredir peşinde koştukları golcü futbolcu ile anlaştı. http://www.tercuman.com.tr/arsiv/200.../image//s1.jpg Roberts, 'Beşiktaş bana üç kez reddemeyeceğim bir teklifle geldi. Gelecek yıl UEFA'da oynayacaklar ve Tigana gibi çok iyi bir menajerleri var' diyerek iddiaları doğruladı</B> BLACKBURN ÇEKİLDİ</B> Beşiktaş özlediği forvete nihayet kavuştu. Siyah - Beyazlılar uzun süredir peşinden koştukları İngiltere Premier ligi takımlarından Wigan Athletic'in formasını giyen Jason Roberts ile anlaşmaya vardı. İngiliz kulübünün taraftar sitesinde yer alan habere göre Blackburn Rovers, bu oyuncudan vazgeçince Wigan Athletic'in pazarlıktaki inadı kırıldı. İngiliz Kulübü 2 milyon sterlin karşılığı Roberts'i vermeye razı oldu.</B> TİGANA ÇOK İSTİYORDU</B> Tugay Kerimoğlu'nun da formasını giydiği Blackburn Rovers'ın Başkanı John Williams, dün transfer dedikodularına son noktayı koyarak, 'Jason Roberts'la herhangi bir kontrat imzalamadık. Kendisiyle ilgilenmiyoruz' açıklaması yaptı. Bu mesajın ardından taraftar sitesinde 28 yaşındaki Grenada'lı oyuncunun, Teknik Direktör Jean Tigana'nın da çok istediği Beşiktaş'la kesin anlaşmaya vardığı haberi yayınlandı.</B> UEFA TERCİH NEDENİ</B> Yırtıcı futboluyla dikkati çeken 28 yaşındaki Jason Roberts, geçen yıl 14 gole imza atarak takımının en golcü ismi oldu. Takımını Lig Kupası'nda finale taşıyan ve ilk kez çıktığı Premier Lig'de 10. sıraya yer almasında başrolü oynayan siyahi futbolcu, taraftar sitesinde yaptığı açıklamada, 'Beşiktaş bana 3 kez geri çeviremeyeceğim bir teklifle geldi. Tigana gibi çok iyi bir menajerleri var. Ayrıca seneye UEFA'da oynayacaklar. Bunlar Beşiktaş'ı istemem için yeterli sebepler' dedi.</B> kaynak:tercüman |
Türkiye`de Saat: 00:45 . |